De dilluns a divendres, a les 15.50, a TV3

Aquest estiu reviu "La Riera" amb "La Riera essències"

A l'estiu torna't a emocionar amb els protagonistes de "La Riera" a "La Riera essències", una sèrie que repassa els moments clau de les set temporades anteriors.

"La Riera essències" és una recopilació de moments clau de les set temporades de "La Riera", 49 capítols d'una hora amb els moments més significatius de la sèrie.

Fins al 2 de setembre, els espectadors tindran l'oportunitat de reviure els records i les emocions que els han despertat els nostres protagonistes, amb episodis dedicats als personatges més destacats i altres centrats en esdeveniments concrets que han marcat la trama.

Serà una bona oportunitat per veure com ha evolucionat la personalitat dels diferents membres de la família Guitart i quins secrets han anat acumulant amb el temps. També per recuperar personatges d'altres temporades: el Guillem Almeda, el Balló, el Teo, els treballadors que han passat per La Fonda...

Si ens els primers capítols hem recordat les relacions de la Mercè i l'Ignasi i la Lídia i el Claudi i l'arribada del Sergi a la Fonda, els pròxims dies "La Riera essències" tindrà com a protagonistes el Nil, l'Ernest, el Lluís i els Flaquer i descobrirem el secret que amagava el tiet Mauri. 

 

 

Anar al contingut