Una graella plena de música, misteri i amb el millor cinema

La programació de Nadal a TV3

Aquests dies de festa, l'humor, la música, el cinema i la màgia de la Cavalcada de Reis omplen la programació de TV3

Comencem l'any 2020 amb les millors energies! Hem preparat un intens cap de setmana d'entreteniment, cinema i màgia. Divendres, a les 21.55, "Zona zàping" ens porta els millors moments del 2019, una selecció que és valor segur per petar-se de riure.  I a les 22.45, "La gran pel·lícula" serà "Takers", on un grup de lladre portaran de cap a la policia de Los Angeles amb nombrosos robatoris a bancs sense deixar la més mínima pista.

Dissabte continua el cinema amb una autèntica marató: a les 21.55, Tom Cruise té dues missions a TV3: "Missió impossible II" i "Missió impossible III". L'agent de la fictícia FMI (Força de Les Missions Impossibles) Ethan Hunt intentarà capturar un virus alemany mortal abans que els terroristes l'utilitzin. I a la tercera entrega de la saga, un Erhan Hunt retirat com agent en actiu a l'FMI es dedicarà a entrenar a nous reclutes.

Diumenge arriba la cavalcada de Reis des de Martorell. Diumenge, a les 19.30, a TV3 i al canal Súper3, Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d'explicar l'arribada i el recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar.

I la Nit de Reis la passem amb comèdia francesa "Demà comença tot", la història d'un pare que cria, amb l'ajud d'un amic seu homosexual, la seva filla petita abandonada per la mare quan va neixer. Vuit anys més tard, la mare torna per recuperar-la.

Dia de Reis

La tarda del dia de Reis, a les 15.40, comença una marató de cinema amb les pel·lícules "Benvinguts a Normal", "De viatge amb l'Elsa" i "El destí de la Dama Grisa".  I a la nit, "El foraster" ens porta a "La Vall d'Àger", a la comarca de la Noguera, la meca del vol lliure i, per les seves condicions atmosfèriques, també un indret únic per l'observació astronòmica. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut