Marta Nieto, protagonista de "Tres"
Marta Nieto, protagonista de "Tres"
Amb la participació de TV3

La pel·lícula "Tres", a les Jornades dels Autors del Festival de Venècia i Toronto

Marta Nieto interpreta C a "Tres", una dissenyadora de so que nota com el seu cervell ha començat a processar el so més tard que les imatges. Dirigida per Juanjo Giménez, el llargmetratge tindrà l'estrena mundial al Festival de Venècia

Juanjo Giménez (Palma d'Or a Canes i nominat a l'Oscar pel curtmetratge "Timecode") s'estrena com a cineasta de llargmetratges amb "Tres". La pel·lícula amb la participació de TV3 formarà part de les Jornades dels d'Autors del Festival de Venècia, de l'1 a l'11 de setembre, on s'estrenarà mundialment, i tot seguit formarà part del Festival de Toronto (Contemporary World Cinema) del 9 al 18 de setembre.

La protagonista és l'actriu Marta Nieto, que interpreta C, una dissenyadora de so que gaudeix de la seva feina i passa moltes hores sola gravant efectes de sala i wild-tracks, editant, barrejant... L'estudi és el seu últim refugi: un lloc on postergar les relacions avariades que té amb l'exparella, amb la mare ja gran i amb els companys de feina. Però tot i que ella encara no ho sap, està començant a dessincronitzar-se. Com si fos una pel·lícula mal sonoritzada, el seu cervell ha començat a processar el so més tard que les imatges. A mesura que el delay augmenta, C es veu obligada a deixar la feina i a afrontar en dessincronia la mort de la seva mare i, finalment, a replantejar-se la seva vida del tot.

L'acompanyen en el repartiment Miki Esparbé, Francisco Reyes i els actors gallecs Luisa Merelo, Cris Esglésies i Fran Lareu.

"Tres" és una producció de Frida Films en coproducció amb Manny Films, (Francia) i  M-Films (Lituania), que compta amb l'ajuda de l'ICAA, el Departament de Cutura de la Generalitat de Catalunya i AGADIC i la participació de TV3, RTVE, TVG, CANAL PLUS FRANÇA, així com amb els fons de MEDIA i EURIMAGES.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut