Òscar Dalmau i Òscar Andreu presenten "La nit dels Òscars"
Avui, a les 22.40, estrena

Les nits dels dijous seran "La nit dels Òscars"

L'actualitat es vesteix de gala a TV3 amb "La nit dels Òscars". Un xou d'humor presentat per Òscar Andreu i Òscar Dalmau que repassarà l'actualitat de la setmana

Són amics, excompanys de classe i una parella professional inseparable des de fa molts anys. "La nit dels Òscars" complirà el desig de molts espectadors de veure per primera vegada els dos Òscars junts a TV3.

El rostre d'Òscar Dalmau es va fer molt popular durant els més de 1.000 programes d'"El gran dictat" que va presentar a TV3. La barba, les ulleres i el seu "look" retro no passen desapercebuts. És amant del disseny (gràfic, industrial i d'interiors). La seva veu greu va acompanyar durant molts anys els espectadors del programa "Caçadors de bolets" i, més recentment, "Matriculats". Ha escrit guions per a programes d'humor com "Polònia" i "Crackòvia". I l'any 2012 va presentar "La Marató de TV3" amb la periodista Ariadna Oltra. També fa de DJ amb el sobrenom de Phil Musical, i ha editat quatre recopilacions de música pop catalana dels anys 60.

Per la seva banda, Òscar Andreu va fer el salt definitiu a la televisió la temporada passada amb el programa "Està passant", un dels espais estrella de TV3. Fent tàndem amb Òscar Dalmau, també ha participat en programes de ràdio com "Minoria absoluta" i "Problemes domèstics", i ha escrit guions per a "Polònia" i "Crackòvia". Va ser vocalista de La Banda Municipal del Polo Norte, un grup de pop-rock de lletres àcides i iròniques. Ha publicat una novel·la, "Disset maneres de matar un home amb un tovalló", i un recull de contes, "Com es bull una granota i altres relats".

Els col·laboradors

  • El senyor Colom és un titella que encarna la veu crítica del programa. La seva missió és portar els missatges més crítics que els espectadors pengin a les xarxes. Per això s'ha triat un colom missatger.
  • Mohamed Jordi, emprenedor català nascut al Magreb, és l'encarregat de preparar el càtering del públic del programa. Té tanta passió pel seu negoci de queviures com per la independència de Catalunya, però, per si de cas, no el feu triar.
  • Oriol de Balanzó analitzarà la coherència (i la sintaxi) de les frases lapidàries de la setmana: les perles que deixen anar tot tipus de personatges públics.
  • Llimoo és sociòleg, però es guanya la vida fent de repartidor a domicili. És un entusiasta que no es rendeix, vol tirar endavant la seva vocació i es dedica a fer enquestes al carrer per contrastar les dades de la infinitat d'estudis que es publiquen cada setmana.
  • Natza Farré, batejada popularment com la Feminatza. És l'encarregada de repassar els titulars de la setmana en clau feminista per fer adonar l'espectador, i a tothom, de fins a quin punt el masclisme ens envolta i forma part del dia a dia.
  • Oye Sherman és la reportera "millennial" de "La nit dels Òscars". Analitza els tics de la societat actual des del seu peculiar punt de vista.
  • La Montse és un personatge interpretat per l'actriu Judit Martín. La Montse és la responsable del públic que anirà al plató. Es dedica a organitzar autocars per portar públic als programes de TV3, però el seu somni és arribar a ser actriu o presentadora de televisió.
  • L'actor Josep Seguí interpreta un personatge absurd i diferent vinculat amb l'actualitat. És una mena de senyor Patata.
Anar al contingut