Els millors moments de la secció de la Natza Farré

Els flasques de la femiNatza als Òscars

Natza Farré no té pèls a la llengua i aconsegueix despertar una saludable perplexitat davant de la contaminació masclista de la vida. A continuació, alguns dels seus moments més memorables a "La Nit dels Òscars".
TEMA:
Som dones

La Natza Farré té l'habilitat de fer callar els que l'envolten, i si són homes, encara millor. És una de les estrelles que més brilla de "La nit dels Òscars", on l'han batejat com la "femiNatza" perquè cada setmana fa un repàs de l'actualitat des d'un punt de vista feminista. Amb aquella rapidesa mental i agudesa que la caracteritzen, més val pensar-s'ho dues vegades abans de dir segons què davant la Natza. Clara, contundent i sofisticada, defensa les dones sense pietat, però amb sentit de l'humor. A continuació, alguns dels flasques que s'han emportat els presents... 

 

1. Els torns de paraula

L'Òscar Andreu acaba plorant després d'aquest primer flasca de la Natza. L'acusació: "Els homes sempre esteu parlant".

 

2. Pèls

La campanya "januhairy" anima les dones a no depilar-se durant el mes de gener. L'Òscar Andreu no acaba de veure el mèrit de la proposta, fins que la Natza fa despertar les seves neurones masculines.

 

3. "Menos con una mujer"

La resposta masclista del president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, a una periodista que li pregunta per la renovació del jugador del club Godin, ha indignat a la Natza Ferrer. "Menos con una mujer", una combinació de paraules que millor no pronunciar si no vols rebre un flasca antològic.

 

4. Errejón, futbol i política

Íñigo Errejón, el diputat de Podem, va anar al futbol per veure un partit de Primera Divisió de futbol femení. El problema: el tuit que va penjar després on rebaixava la categoria futbolística de les jugadores. Natza preparant flasca en 3, 2, 1...

 

5. La renúncia de la dona

Es pot ajornar el naixement d'un fill? Una diputada ho fa per votar contra el Brexit i al plató dels Òscars s'acaba parlant de la no conciliació laboral. Òscar Andreu i Òscar Dalmau, vigileu on poseu els peus.

 

6. Objectes per a dones

Retiren la publicitat d'una calculadora que fa "brillar encara més" les dones. Moment ideal perquè la Natza porti a plató dues calculadores que semblen iguals, però que, en realitat, no ho són, perquè una s'ha construït específicament per a homes. 

 

7. No anem als bars

El diputat del PP Pedro Acedo encén els ànims de la Natza amb una declaració masclista, el dia que presenta a la candidata popular per a Mèrida Pilar Nogales. Acedo va destacar justament les millors qualitats de la candidata. Segons ell, és clar.

 

8. Els petons

Si parlem de petons, la Natza vol fer una crida sobre aquesta pràctica socialment estesa. Un flasca amb amor, però sense cap petó pel mig,

 

9. Parlem de futbol?

Compte amb el "mansplaining". Ningú ha d'explicar a la Natza res sobre futbol pel fet de ser dona. Davant del paternalisme, la Natza no pot evitar un últim flasca.

 

Cada dijous, més intervencions punyents de la Natza Ferrer a "La Nit dels Òscars".

 

 

ARXIVAT A:
Som dones

VÍDEOS RELACIONATS