• La Masia de 1907
  Veure vídeo

 • Making of
  Veure vídeo

  Making of

  Fins ara els teleespectadors han pogut veure què passava davant de les càmeres a "La Masia de 1907", però en aquest capítol podran descobrir tot el que ha succeït darrere.

  Com es recrea una època? Com es trien les famílies concursants? Com es solucionen els problemes que van sorgint al llarg d'una gravació de dos mesos?

  Tot serà en aquest capítol, juntament amb un recull dels millors moments del programa, els personatges, les anècdotes i les imatges inèdites i sorprenents que hi ha darrere dels fets més significatius de "La Masia de 1907".

  Fins ara els teleespectadors han pogut veure què passava davant de les càmeres a "La Masia de 1907", però en aquest capítol podran descobrir tot el que ha succeït darrere. Com es recrea una època? Com es trien les famílies concursants? Com es solucionen els problemes que van sorgint al llarg d'una gravació de dos mesos? Tot serà en aquest capítol, juntament amb un recull dels millors moments del programa, els personatges, les anècdotes i les imatges inèdites i sorprenents que hi ha darrere dels fets més significatius de "La Masia de 1907".

 • La Masia de 1907 - 26/12/2007
  Veure vídeo

  La Masia de 1907 - 26/12/2007

  Regrés al futur

  Els Pérez i els Camañes afronten les seves últimes 48 hores a la masia a l'espera de la gran festa de la casa, que fa més
  d'una setmana que estan preparant. Ells encara no ho saben, però els convidats seran els seus familiars i amics més pròxims, que podran comprovar en directe com han sobreviscut aquests dos mesos a "La Masia de 1907". Però abans d'això, una gran sorpresa per als Pérez: l'arribada del promès de la Carolina, que desencadenarà l'explosió de felicitat més gran vista mai a la casa. I, passada la festa, és hora de marxar, un moment trist que pocs podran encarar sense deixar anar més d'una llàgrima. Els Camañes i els Pérez tornaran a la "civilització" i faran una repassada de com ha anat la seva estada a "La Masia de 1907".

  Regrés al futur Els Pérez i els Camañes afronten les seves últimes 48 hores a la masia a l'espera de la gran festa de la casa, que fa més d'una setmana que estan preparant. Ells encara no ho saben, però els convidats seran els seus familiars i amics més pròxims, que podran comprovar en directe com han sobreviscut aquests dos mesos a "La Masia de 1907". Però abans d'això, una gran sorpresa per als Pérez: l'arribada del promès de la Carolina, que desencadenarà l'explosió de felicitat més gran vista mai a la casa. I, passada la festa, és hora de marxar, un moment trist que pocs podran encarar sense deixar anar més d'una llàgrima. Els Camañes i els Pérez tornaran a la "civilització" i faran una repassada de com ha anat la seva estada a "La Masia de 1907".

 • La Masia de 1907 - 19/12/2007
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907 - 19/12/2007
  Veure vídeo

  La Masia de 1907 - 19/12/2007

  Ja falta poc perquè els masovers se'n vagin de la masia, però encara no s'han resolt les tensions del dia del mercat. El fet que els Pérez modifiquessin els preus i guanyessin fa que la tensió amb els seus veïns sigui insuportable. L'Ester i la Carme són les primeres que volen que s'acabi d'una vegada per totes la tensió i finalment es diuen a la cara tot allò que pensen. Les conseqüències d'aquesta discussió és que les dues famílies es reparteixen la carn de la matança, cuinen junts però mengen per separat. Avui mengen botifarres i cada botifarra està assignada a un participant. Però la Marta s'ha menjat la botifarra que en Miquel s'havia deixat per sopar i això origina una gran discussió a la taula. De resultes d'aquesta discussió, l'Ester prohibeix que les seves filles parlin amb en Miquel.

  Hi ha cares llargues però, de sobte, comença una gran tempesta i la Lasie desapareix. En Xavi està desesperat perquè s'ha passat tots els dies de la seva vida al costat de la gossa i no es pot ni imaginar viure sense ella. Els Camañes la comencen a buscar i després s'hi afegeixen els Pérez. Tots estan molt tristos. Arriba la nit i no l'han trobada. L'endemà, la desesperació és total. Finalment, un pastor ha trobat a la Lasie i la felicitat dels masovers en veure-la es immensa. Els Camañes valoren la implicació dels Pérez en la recerca i tornen a conviure junts, en perfecta harmonia. Final feliç.

  Ja falta poc perquè els masovers se'n vagin de la masia, però encara no s'han resolt les tensions del dia del mercat. El fet que els Pérez modifiquessin els preus i guanyessin fa que la tensió amb els seus veïns sigui insuportable. L'Ester i la Carme són les primeres que volen que s'acabi d'una vegada per totes la tensió i finalment es diuen a la cara tot allò que pensen. Les conseqüències d'aquesta discussió és que les dues famílies es reparteixen la carn de la matança, cuinen junts però mengen per separat. Avui mengen botifarres i cada botifarra està assignada a un participant. Però la Marta s'ha menjat la botifarra que en Miquel s'havia deixat per sopar i això origina una gran discussió a la taula. De resultes d'aquesta discussió, l'Ester prohibeix que les seves filles parlin amb en Miquel. Hi ha cares llargues però, de sobte, comença una gran tempesta i la Lasie desapareix. En Xavi està desesperat perquè s'ha passat tots els dies de la seva vida al costat de la gossa i no es pot ni imaginar viure sense ella. Els Camañes la comencen a buscar i després s'hi afegeixen els Pérez. Tots estan molt tristos. Arriba la nit i no l'han trobada. L'endemà, la desesperació és total. Finalment, un pastor ha trobat a la Lasie i la felicitat dels masovers en veure-la es immensa. Els Camañes valoren la implicació dels Pérez en la recerca i tornen a conviure junts, en perfecta harmonia. Final feliç.

 • La Masia de 1907 - 12/12/2007
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907 - 12/12/2007
  Veure vídeo

  La Masia de 1907 - 12/12/2007

  "La Masia de 1907" arriba un dels dies més esperats per alguns dels participants: la matança del porc.

  Tot i que la Berta Pérez i els pares de les dues famílies no ho volien, el vot dels joves va evitar la petició d'indult per la Pernila. D'aquesta manera la masia viurà una jornada en què es mesclarà la tragèdia de la mort amb l'alegria generalitzada per poder tenir per fi carn fresca de porc, amb què faran embotits.

  A més, els joves aprendran una lliçó molt important amb la matança. I, després d'una jornada tan intensa, els Pérez i els Camañes es relaxaran visitant un molí d'aigua, es banyaran al riu per primer cop en un mes i mig i s'ho passaran molt bé explicant-se contes a la vora del foc. I, per si fos poc, la Carolina rebrà una carta molt i molt esperada.

  "La Masia de 1907" arriba un dels dies més esperats per alguns dels participants: la matança del porc. Tot i que la Berta Pérez i els pares de les dues famílies no ho volien, el vot dels joves va evitar la petició d'indult per la Pernila. D'aquesta manera la masia viurà una jornada en què es mesclarà la tragèdia de la mort amb l'alegria generalitzada per poder tenir per fi carn fresca de porc, amb què faran embotits. A més, els joves aprendran una lliçó molt important amb la matança. I, després d'una jornada tan intensa, els Pérez i els Camañes es relaxaran visitant un molí d'aigua, es banyaran al riu per primer cop en un mes i mig i s'ho passaran molt bé explicant-se contes a la vora del foc. I, per si fos poc, la Carolina rebrà una carta molt i molt esperada.

 • La Masia de 1907 - 05/12/2007
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907 - 05/12/2007
  Veure vídeo

  La Masia de 1907 - 05/12/2007

  TV3 presenta un nou capítol de "La Masia de 1907" on hi ha una traïdoria, premis i la proposta d'indult de la truja, la Pernila.

  Arriba el dia del mercat i les dues famílies es disposen a vendre tots els objectes que han estat preparant durant dues setmanes. La família que aconsegueixi més diners podrà menjar el que vulgui durant un dia. Per no haver de competir, la Carol ha proposat fer un pacte entre famílies, i ara tot el que porten les dues famílies val el mateix. En començar a vendre, la Carol trenca el pacte i apuja els preus, i això fa que al final els Pérez guanyin. Una carta els notifica que les dues famílies poden menjar el que vulguin en un restaurant de Mura. Amb la panxa plena, els Camañes obliden per uns instants que els Pérez els han traït però, en arribar a la masia, els Pérez reben una trucada de mòbil i poden parlar amb la mare del Fèlix. La trucada es el premi i els Camañes estan dolguts.

  L'endemà és impossible amagar la tensió a la masia a causa del trencament del pacte. Els Camañes prefereixen anar a la seva i els Pérez intentar portar el millor possible el mal ambient. Arriba una carta que els notifica que l'endemà han de sacrificar la Pernila.
  La Pernila es l'animal més estimat de la Berta i l'Àngel vol indultar-la. Hi ha una reunió i les votacions decideixen que s'ha de matar. La carta de la matança fa oblidar les tensions, però assegura que en el proper capítol hi haurà sang i fetge.

  TV3 presenta un nou capítol de "La Masia de 1907" on hi ha una traïdoria, premis i la proposta d'indult de la truja, la Pernila. Arriba el dia del mercat i les dues famílies es disposen a vendre tots els objectes que han estat preparant durant dues setmanes. La família que aconsegueixi més diners podrà menjar el que vulgui durant un dia. Per no haver de competir, la Carol ha proposat fer un pacte entre famílies, i ara tot el que porten les dues famílies val el mateix. En començar a vendre, la Carol trenca el pacte i apuja els preus, i això fa que al final els Pérez guanyin. Una carta els notifica que les dues famílies poden menjar el que vulguin en un restaurant de Mura. Amb la panxa plena, els Camañes obliden per uns instants que els Pérez els han traït però, en arribar a la masia, els Pérez reben una trucada de mòbil i poden parlar amb la mare del Fèlix. La trucada es el premi i els Camañes estan dolguts. L'endemà és impossible amagar la tensió a la masia a causa del trencament del pacte. Els Camañes prefereixen anar a la seva i els Pérez intentar portar el millor possible el mal ambient. Arriba una carta que els notifica que l'endemà han de sacrificar la Pernila. La Pernila es l'animal més estimat de la Berta i l'Àngel vol indultar-la. Hi ha una reunió i les votacions decideixen que s'ha de matar. La carta de la matança fa oblidar les tensions, però assegura que en el proper capítol hi haurà sang i fetge.

 • La Masia de 1907 - 28/11/2007
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907 - 28/11/2007
  Veure vídeo

  La Masia de 1907 - 28/11/2007

  A "La Masia de 1907", les famílies hauran d'assistir el part d'una vaca; els Pérez en crisi, sobretot la Carol, la Carme i el Fèlix...

  La tensió entre la Carme i la seva filla Carolina esclata finalment per culpa de les seves diferències a l'hora d'educar els més petits, i no es tractarà d'una explosió qualsevol, es tractarà d'una autèntica bomba nuclear.

  Mentrestant, els Camañes viuen una època daurada de tranquil·litat. Estan bolcats en l'elaboració de productes per al mercat i això els manté relaxats i contents, especialment l'Àngel, que sembla que surt del petit sot de moral en què es trobava fa unes setmanes.

  I enmig de tot això, una experiència que no oblidaran mai, el part de la vaca Lídia, i per fi el primer petó entre la Marta Camañes i el Miquel Pérez.

  A "La Masia de 1907", les famílies hauran d'assistir el part d'una vaca; els Pérez en crisi, sobretot la Carol, la Carme i el Fèlix... La tensió entre la Carme i la seva filla Carolina esclata finalment per culpa de les seves diferències a l'hora d'educar els més petits, i no es tractarà d'una explosió qualsevol, es tractarà d'una autèntica bomba nuclear. Mentrestant, els Camañes viuen una època daurada de tranquil·litat. Estan bolcats en l'elaboració de productes per al mercat i això els manté relaxats i contents, especialment l'Àngel, que sembla que surt del petit sot de moral en què es trobava fa unes setmanes. I enmig de tot això, una experiència que no oblidaran mai, el part de la vaca Lídia, i per fi el primer petó entre la Marta Camañes i el Miquel Pérez.

 • La Masia de 1907 - 21/11/2007
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907
  Veure vídeo

  La Masia de 1907

  A "La Masia de 1907" arriben temps difícils per a la família Pérez. Ja fa dies que a la Carol li costa comunicar-se amb la seva família.
  En canvi, amb els Camañes s'hi entén molt bé. Per això, es declara obertament Carol Camañes, i això entristeix la Berta.

  A la masia arriba una carta que els notifica que d'aquí a ben poc han d'anar a vendre al mercat. Cada família ha de fer objectes i qui en tregui més diners, podrà tenir, per un dia, l'aliment que vulgui. Per la Carol, competir contra els Camañes seria com competir contra la seva pròpia família, així que comença una campanya en contra de que les dues famílies lluitin per un premi.

  Menys en Fèlix, la Carol aconsegueix convèncer tothom i acorden que, guanyi qui guanyi, compartiran el premi. El fet que la Carol hagi convençut tothom per no competir ha molestat tant el Fèlix, que a casa els Pérez qualsevol ximpleria acaba en crits, plors i baralles. A Can Pérez hi ha mala maror i la tempesta tot just acaba de començar.

  A "La Masia de 1907" arriben temps difícils per a la família Pérez. Ja fa dies que a la Carol li costa comunicar-se amb la seva família. En canvi, amb els Camañes s'hi entén molt bé. Per això, es declara obertament Carol Camañes, i això entristeix la Berta. A la masia arriba una carta que els notifica que d'aquí a ben poc han d'anar a vendre al mercat. Cada família ha de fer objectes i qui en tregui més diners, podrà tenir, per un dia, l'aliment que vulgui. Per la Carol, competir contra els Camañes seria com competir contra la seva pròpia família, així que comença una campanya en contra de que les dues famílies lluitin per un premi. Menys en Fèlix, la Carol aconsegueix convèncer tothom i acorden que, guanyi qui guanyi, compartiran el premi. El fet que la Carol hagi convençut tothom per no competir ha molestat tant el Fèlix, que a casa els Pérez qualsevol ximpleria acaba en crits, plors i baralles. A Can Pérez hi ha mala maror i la tempesta tot just acaba de començar.

 • La Masia de 1907
  Veure vídeo

 • La Masia de 1907
  Veure vídeo

  La Masia de 1907

  L'Àngel Camañes no està fi. Té la sensació que tot li surt malament. El pa se li crema, el sistema de reg no funciona, les maleïdes espardenyes li segueixen fent mal als peus¿ Són dies negres per a ell, que desembocaran en una situació límit provocada per una nova visita de l'amo de la masia. Per primer cop, tothom es posarà en contra de l'Àngel.

  I per afegir-hi més tensió, a la masia comença a planar l'ombra de l'adulteri. El Fèlix està enamorat, ha trobat una femella que li proporciona tot allò que la Carme no li pot donar i d'aquest flirteig se'n parlarà molt. I qui també està enamorat és el Pere, el venedor ambulant, que visitarà la masia per demanar la mà d'una donzella que ja té pretendent.

  I enmig de tot això, els masovers viuran la seva experiència més intensa fins ara: el part de la truja farà que les emocions s'intensifiquin com mai.

  L'Àngel Camañes no està fi. Té la sensació que tot li surt malament. El pa se li crema, el sistema de reg no funciona, les maleïdes espardenyes li segueixen fent mal als peus¿ Són dies negres per a ell, que desembocaran en una situació límit provocada per una nova visita de l'amo de la masia. Per primer cop, tothom es posarà en contra de l'Àngel. I per afegir-hi més tensió, a la masia comença a planar l'ombra de l'adulteri. El Fèlix està enamorat, ha trobat una femella que li proporciona tot allò que la Carme no li pot donar i d'aquest flirteig se'n parlarà molt. I qui també està enamorat és el Pere, el venedor ambulant, que visitarà la masia per demanar la mà d'una donzella que ja té pretendent. I enmig de tot això, els masovers viuran la seva experiència més intensa fins ara: el part de la truja farà que les emocions s'intensifiquin com mai.

Anar al contingut