La innocència
La innocència

"La innocència", amb participació de TV3, premiada doblement a l'Abycine d'Albacete

La pel·lícula amb participació de TV3 "La innocència" ha rebut el Premi Jurat Jove i el Premi de l'Associació de la Premsa d'Albacete, en la categoria Abycine Indie.

"La innocència", de Lucía Alemany, va obtenir el Premi Jurat Jove i el Premi de l'Associació de la Premsa d'Albacete dins la secció oficial Abycine Indie de la 21a edició del festival. La pel·lícula, amb participació de TV3,  competia amb quatre pel·lícules més, entre les quals hi havia "La hija de un ladrón", de Belén Funes, també amb la participació de TV3; "El hombre que diseñó España", d'Andrea G. Bermejo i Miguel Larraya; "Glittering misfits" d'Iban del Campo, i "Pullman", de Toni Bestard.

La pel·lícula està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. Va ser Carmen Arrufat qui va recollir els premis atorgats a la producció valenciana. El film narra la història personal de la directora Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d'adolescent.

Abycine - Festival de Cinema d'Albacete és un esdeveniment audiovisual que pretén localitzar en el territori manxec una proposta audiovisual atrevida i dinàmica i un espai de reflexió sobre les noves tendències, tant temàtiques com estilístiques, del cinema actual. Se centra preferiblement en la cultura nacional, però sense deixar d'atendre el context internacional. "La innocència" és una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films.

La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer, tot i les traves que, de ben segur, li posarien els seus pares. És estiu i a la Lis li agrada jugar pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejar amb un noi que té uns quants anys més que ella, un fet que provoca comentaris de la gent del poble. La falta d'intimitat i la tafaneria constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga. Aquest estiu idíl·lic s'acaba i, amb l'inici de la tardor, la Lis descobreix que està embarassada.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Directora: Lucía Alemany
Guió: Lucía Alemany i Laia Soler
Productora: Belén Sánchez
Productors executius: Belén Sánchez, Lina Badenes, Juan Gordon
Actors principals: Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut