Agnès Marquès entrevistant una de les noies prostitutes
Agnès Marquès entrevistant una de les noies prostitutes
Dilluns, 22:30 pel 33

"La gent normal": dones que exerceixen la prostitució per voluntat pròpia

És possible exercir la prostitució voluntàriament? Com pesa l'estigma d'aquesta professió? Com compaginen la seva professió amb la seva vida privada?

Les protagonistes d'aquest capítol de "La gent normal" són dones que exerceixen la prostitució voluntàriament. Són la Martina i la Paula, que fa anys que s'hi dediquen, i la Natàlia, una noia de 21 anys que fa poc que es prostitueix i ha volgut donar el seu testimoni obertament perquè "si nosaltres no en parlem, ho faran els altres per nosaltres, amb la seva moralitat i els seus prejudicis".

Sense prejudicis comparteixen les seves experiències i parlen d'una manera clara, directa i contundent del seu ofici, i de com s'hi van iniciar i per què. El programa també compta amb el testimoni de Montse Neira, prostituta llicenciada en Ciències Polítiques i activista en defensa dels seus drets, que, tot i admetre que va començar a exercir per sortir d'una mala situació econòmica, reivindica ara la seva professió com una opció de vida: "Que una puta digui que és feliç, això a la gent no li entra al cap."

Però fins quan pensen treballar? Hi ha una edat límit? Què passa quan es fan grans?

Agnès Marquès parla amb la Paquita, una dona de 80 anys que s'ha prostituït durant tota la seva vida i ara viu la vellesa sense recursos. En la conversa, també hi participa la periodista Samanta Villar, autora del llibre "Nadie avisa a una puta", en què explica històries reals d'un grup de professionals del sexe.

Anar al contingut