Avui, a les 23.00, a TV3

"La familia irreal", nit d'humor esbojarrat a TV3

Una comèdia musical esbojarrada apta per a tots els públics i tots els gustos. La ironia i la sàtira es combinen amb números musicals on podrem veure com se'n surt la nostra monarquia com una família real.
Una comèdia esbojarrada amb una trentena de temes musicals
Una comèdia esbojarrada amb una trentena de temes musicals
"La familia irreal", una comèdia musical escrita per Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo (amb la col·laboració dels guionistes del "Polònia" Joan Rufas, Pau Escribano i Jaume Buixó), imagina el futur de la monarquia a partir dels personatges de la família reial del programa d'humor.

Es tracta d'una comèdia esbojarrada on la sàtira i la ironia es combinen amb números musicals i en la qual podrem veure com se'n surt la nostra monarquia com una família real. La Casa Reial ha estat desposseïda de tot privilegi i implantada sense concessions a la societat actual. És una família real que suporta, com totes, el pes de la crisi, l'atur ferotge, el venciment de la hipoteca i els abusos dels que manen. Partint d'aquest plantejament i al ritme d'una trentena de temes musicals fets per a l'ocasió, els vuit protagonistes d'aquesta història narren les peripècies d'una família molt peculiar. Entre les seves vicissituds com a comuns mortals, s'han intercalat els problemes que han afectat la Casa Reial durant els últims temps: l'accident de Froilán, la cacera del rei o el cas Urdangarin són alguns dels episodis que han traslladat a l'escenari els creadors de l'obra.

La banda sonora abasta un ampli espectre musical i reuneix gèneres tan diferents com la cobla i el sirtaki, i també referents fàcilment identificables pel públic de totes les generacions -des d'un tema de Queen fins a una cançó d'Els Amics dels Arts, passant pel musical "Evita" o les cançons de Joan Manel Serrat.

"La familia irreal" es va estrenar el 8 de novembre del 2012 i la van veure més de 150.000 espectadors.
  • Idea original: Minoria Absoluta
  • Autors: Jordi Ventura, Joan Lluís Bozzo i Joan Rufas, Pau Escribano, Jaume Buixó i Toni Soler
  • Direcció: Joan Lluís Bozzo i Joan Rufas
  • Direcció musical: Xasqui Ten i Toni Ten
  • Repartiment: Toni Albà (Juan Carlos), Mireia Portas (Sofía), Queco Novell (Felipe), Agnès Busquets (Letizia), Anna Bertran (Elena), Mònica Pérez (Cristina), David Olivares (Iñaki) i Xavier Serrano (Jaime)
Anar al contingut