Premis

"La enfermedad del domingo", al Festival de cine de Tribeca

"La enfermedad del domingo", dirigida i escrita per Ramón Salazar, competirà a la secció oficial International Narrative Competition del Festival de Cine de Tribeca, que se celebrarà del 18 al 29 d'abril a Nova York. La pel·lícula té la participació de TV3
"La enfermedad del domingo"

"La enfermedad del domingo"

"La enfermedad del domingo" serà una de las deu pel·lícules de la secció oficial principal de la International Narrative Competition del Festival de cine de Tribeca, en què el jurat atorgarà els premis a millor pel·lícula, millor actor, millor actriu, millor guió i millor fotografia. La pel·lícula, dirigida i escrita per Ramón Salazar, està protagonitzada per Bárbara Lennie i Susi Sánchez, i produïda per Zeta Cinema i On Cinema 2017 i té la col·laboració de TV3, RTVE, ICAA, ICEC i ICO. El film es va estrenar als cinemes espanyols, el 23 de febrer, i la distribueix Caramel Films.

 

Sinopsi

Anabel va abandonar la seva filla, Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare, li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu en aquest viatge l'oportunitat de recuperar la seva filla, el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara, i haurà d'enfrontar-se a la decisió més important de la seva vida.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció i guió: Ramón Salazar
Producció executiva: Paco Ramos
Intèrprets: Bárbara Lennie (Chiara), Susi Sánchez (Anabel), Miguel Ángel Solá (Bernabé) i Greta Fernández (Greta), entre altres.
Direcció de fotografia: Ricardo de García

tv3.cat/ficcio-i-cinema/