Condicions de participació de l'acció participativa per al programa "La Comunitat" organitzada pel canal de televisió TV3 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA

Totes les accions de participació de la CCMA es regeixen per les condicions generals de participació de la CCMA que podeu consultar en aquest enllaç: ccma.cat/avislegal/participacions-i-concursos/

El canal de televisió de TV3 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant CCMA) organitza una acció de participació a través de la qual els seguidors del programa "La Comunitat" podran participar amb contingut que pugui ser emès dins del programa o les seves xarxes socials associades, ja sigui de manera íntegra o parcialment.

D'entre tots els continguts que es rebin, se seleccionaran aquells que decideixi l'equip del programa, que s'editaran i s'emetran a la "La Comunitat" i per les altres plataformes de comunicació de la CCMA. Els seus enllaços podran ser compartits pels usuaris a través de les xarxes socials.

La participació no genera cap dret pel participant a rebre premis ni retribucions o contraprestacions de cap tipus.

El contingut aportat per l'audiència pot ser en format vídeo, fotografia, àudio, text i/o formats similars.

Aquesta acció requereix unes condicions de participació específiques que complementen les genèriques --anteriorment citades a través d'un enllaç-- i que detallem a continuació:

 

1. Dates de participació:

El període d'enviament de contingut és obert, mentre el programa estigui programat dins de la graella de TV3.

La selecció del contingut utilitzat es farà a criteri de l'equip de la productora del programa, BWORLD PRODUCTIONS, S.L.

 

2. Requisits i mecànica:

Per poder participar en aquestes accions, les persones podran fer arribar contingut al programa a través de les següents vies de participació

 

3. Condicions dels vídeos enviats per participar-hi:

Tots els continguts enviats han de complir el que s'estableix a les condicions generals de participació que els participants hauran de llegir abans d'enviar-ho i que s'especifiquen a la part superior d'aquest document.

En el cas que en el contingut enviat hi apareguin diferents persones, l'autor del contingut ha d'haver obtingut el seu consentiment per enviar-ho al programa i per difondre-ho, com s'estableix en aquestes condicions. En cas que hi participin menors d'edat, és imprescindible el consentiment dels pares, mares o tutor/es legals.

Un mateix participant hi podrà participar amb tant contingut diferent com vulgui.

 

4. Acceptació de les bases i autoritzacions de publicació de continguts

La participació en aquesta acció participativa implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de l'acció. L'incompliment d'aquestes bases per part dels participants en comportarà l'exclusió.

 

5. Protecció i tractament de les dades:

La CCMA, SA es compromet al compliment de la legislació en matèria de protecció de dades i tractarà la informació personal per poder gestionar aquesta acció de participació. L'empresa encarregada de gestionar aquesta acció i les dades personals és la productora BWORLD PRODUCTIONS, S.L. Si vols més informació, la trobaràs als nostres avisos legals https://www.ccma.cat/avislegal/privacitat-i-cookies/.

  • Responsable: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
  • Finalitats: Gestionar la publicació de continguts generats pels usuaris per poder ser emesos en les plataformes de comunicació de la CCMA.
  • Legitimació: La base de legitimació és el de l'interessat.
  • Comunicacions a tercers: La informació no se cedeix a tercers.
  • Encarregat de la gestió: BWORLD PRODUCTIONS, S.L. N.I.F. B-66.206.772 C/ Sant Màrius, n. 19-21, Local 1 08022 – Barcelona correu: lacomunitat@thecreative.net
  • Drets: Podràs accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-te al tractament, sol·licitar la limitació o la portabilitat de la manera següent: Electrònicament a: lacomunitat@thecreative.net o al servei d'atenció a l'audiència de la CCMA https://www.ccma.cat/atencio Per correu postal: The Creative Agency - Balmes, 412 08022 Barcelona
  • Fins quan guardem les teves dades: Els continguts enviats es podran emetre i comunicar a les nostres plataformes i les xarxes socials. En el cas que ens revoquis el teu consentiment els despublicarem al més aviat possible. Per indicar-nos la teva voluntat de despublicar els continguts que ens has enviat ens hauràs d'informar i enviar un correu electrònic a lacomunitat@thecretative.net indicant en l'assumpte "Despublicar contingut".
  • Delegat de protecció de dades: En qualsevol moment et pots posar en contacte amb el nostre delegat de protecció de dades a https://www.ccma.cat/avislegal/privacitat/delegat-de-proteccio-de-dades/

En el cas que s'hagi de contactar amb algun participant per qüestions derivades de la present acció, el participant autoritza l'equip del programa de "La Comunitat" a posar-se en contacte amb ell mitjançant el seu usuari a la xarxa social utilitzada o a través del número de telèfon de participació segons el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol.

Anar al contingut