"La classe del Barça" és espectacle i il·lusió per veure els millors jugadors del món, les seves jugades i els seus gols, i la il·lusió de nenes i nens aprenent al costat del seus ídols, de Ronaldinho, Eto'o, Xavi, Puyol, Deco. Els secrets d'un equip campió. I tot això enregistrat en un espai únic: la gespa del Camp Nou.

En deu capítols de vint minuts de durada, la sèrie descobreix les claus del joc conjunt blaugrana a través de les classes "particulars" que els jugadors del primer equip fan a una selecció de nenes i nens.

En cada classe s'explica un concepte tècnic, com ara la conducció i protecció de la pilota, o les habilitats d'un jugador, per exemple, la màgia de Ronaldinho. Els professors són els jugadors que representen aquest concepte al camp.

Per ajudar els nens a entendre el concepte, els jugadors divideixen la classe en tres o quatre exercicis. Els hi expliquen, en fan una demostració i els nens els practiquen atents a les recomanacions i correccions dels seus ídols.

"La classe del Barça" juga constantment amb imatges de les millors jugades i gols de la Lliga, i també de la Champions. D'aquesta manera, es mostra la correspondència que hi ha entre el que expliquen els jugadors durant la classe als nens i nenes i la realitat que viuen quan disputen un partit.

Sovint, els jugadors, "professors" durant una hora, no tan sols expliquen el concepte, sinó que també desvelen alguns secrets futbolístics i, de vegades, han de contestar preguntes dels nens que no tenen res a veure amb el futbol.
Anar al contingut