Eloi Cordomí i Ester Bertran transmetran la cavalcada de Reis
Eloi Cordomí i Ester Bertran transmetran la cavalcada de Reis
Dissabte, a les 19.30, a TV3

La cavalcada de Reis: arriba la nit més màgica de l'any!

Aquest any, TV3 transmetrà la cavalcada de Reis des de Vilanova i la Geltrú. Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d'explicar tot el que passarà pels carrers de la capital del Garraf.

La cavalcada de Vilanova i la Geltrú, que aquest any podran veure en directe els espectadors de TV3, es va renovar totalment el 1998. Tot el disseny escenogràfic i de vestuari és obra del reconegut creador Amadeu Ferré. A la cavalcada hi participen més de 200 voluntaris vinculats a diferents entitats i associacions de la localitat i recorre els carrers més cèntrics de la ciutat.

El meteoròleg Eloi Cordomí i la reportera Ester Bertran seran els encarregats de la transmissió. Cordomí, que podem veure a "El temps" i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets més curiosos de la cavalcada.

L'Ester, reportera habitual de "Tot es mou", explicarà als espectadors alguns dels fets que hauran tingut lloc els dies previs a la cavalcada, com l'arribada del patge reial Eliseu o l'entrenament que reben els cavalls que hi participen. L'Ester també farà connexions des de dins mateix de la cavalcada, per viure-la i transmetre-la com si fos una vilanovina més.

Al centre neuràlgic de la cavalcada, a la coneguda plaça de la Vila, se situarà un espai d'entrevistes on Cordomí rebrà la visita de personatges emblemàtics de la ciutat i també de personatges del canal Super3. Els vilanovins, coneguts col·loquialment com a "llunàtics" per la llegenda de "La lluna en un cove", gaudiran de la visita d'un personatge nadiu de la Lluna, el Biri Biri. Per primera vegada, el popular personatge de la família sortirà fora de casa i -tractant-se d'un nadó- no serà difícil que es perdi per la ciutat amb tantíssima gent com hi haurà. Sort que la Família demanarà l'ajuda dels vilanovins per localitzar-lo a partir de les pistes que es trobaran pels carrers.

Al llarg del programa, diferents personatges coneguts pel públic de TV3 faran arribar els seus missatges dels records més divertits, emocionants i curiosos de la nit de Reis. Així, els Òscars, Dalmau i Andreu, Toni Cruanyes, Laia Ferrer..., entre molts d'altres, explicaran les seves anècdotes més divertides d'aquesta màgica nit.

ARXIVAT A:
Programació de Nadal
Anar al contingut