"La catedral del mar"
"La catedral del mar"

"La catedral del mar", coproducció de TV3, Premi Iris 2018 a la millor producció

"La catedral del mar", coproducció de TV3, Diagonal TV i Antena 3, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Premi Iris a la millor producció, per a Joan Bas i Jaume Banacolocha.

Mil professionals de la televisió a Espanya es van donar cita ahir a la cerimònia de lliurament dels XX Premis Iris de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, que va tenir lloc als Cinemes Kinépolis Ciutat de la Imatge.

Joan Bas i Jaume Banacolocha van recollir el Premi Iris que nomenava "La catedral del mar" com a millor producció. Aquesta sèrie de vuit capítols, que es va estrenar el 27 d'agost, ha estat molt ben acollida pel públic de TV3, amb una mitjana de 476.000 espectadors i una quota del 19,1%, i ha liderat la franja amb contundència tots els dies d'emissió.

Aquest any fa dues dècades del naixement dels premis de l'Acadèmia de Televisió, que es van crear el 1998, durant la presidència d'Antonio Mercero, per reconèixer l'excel·lència dels professionals i programes de la televisió a Espanya.

tv3.cat/lacatedraldelmar

twitter.com/catedralmarTV3

Anar al contingut