La 20a edició de la Festa dels Súpers tanca consolidant una nova etapa i mirant cap al futur

Aquesta ha estat la primera Festa per a la Nenúfar, la Matoll i el 6Q, els nous personatges del Super3. 200.000 persones han gaudit de la Festa dels Súpers durant tot el cap de setmana. L'espectacle central de la Festa, "Tots junts!", l'han vist més de 57.000 persones en les tres representacions que s'han fet a l'Estadi Olímpic. Els assistents a la Festa han optat majoritàriament pel transport públic. Aquesta 20a edició de la Festa ha estat plena de sorpreses relacionades amb el 25è aniversari del Super3.

La 20a edició de la Festa dels Súpers ha tancat aquesta tarda consolidant una nova etapa i amb la presentació davant del públic de la Festa dels nous personatges de la família del Super3. Entre ahir dissabte i avui diumenge, han passat per la Festa unes 200.000 persones, que han pogut gaudir de les més de 150 activitats repartides per l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona i d'una cinquantena d'espectacles. Aquesta edició ha portat el títol de "6Q", el nom del robot que s'ha incorporat fa poc a la família del Super3 i que ha estat el protagonista principal de l'espectacle central de la Festa, "Tots junts!". Un cop més, la Festa ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Barcelona.

La Festa dels Súpers és l'esdeveniment infantil més gran de tot Europa i en aquesta 20a edició ho ha tornat a demostrar. Durant tot el cap de setmana, han passat pel recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona unes 200.000 persones.

Per Dani López, director del canal Super3, "aquesta Festa ha estat molt especial, ja que s'ajuntaven dos aniversaris: la vintena edició de la Festa i els 25 anys del Super3". I ha destacat que "també ha estat una edició d'estrena per al tres personatges nous de la família del Super3, amb una clara aposta de futur".   

Aquest any, la Festa dels Súpers ha coincidit amb el 25è aniversari del Super3, un fet que l'ha convertit en una edició especialment emotiva. A més, ha estat la primera Festa per als nous personatges del Super3, la Nenúfar, la Matoll i el 6Q, que han tingut un paper molt destacat en l'espectacle central de la Festa. També s'hi han estrenat el Riff i el Flat, les dues rates que presenten el nou programa "Rat Rank".

Durant el cap de setmana, tots els súpers i les seves famílies han pogut gaudir, de manera totalment gratuïta, de les més de 150 activitats repartides per tot el recinte, organitzades per més de 60 entitats i empreses. També han pogut veure els més de 50 espectacles que s'hi han fet. Així, tots els nens i nenes assistents han pogut saltar en inflables, trobar tresors, fer teatre, practicar diferents esports, conduir karts o superar circuits d'aventura, entre moltes altres activitats. També han pogut conèixer els presentadors de tots els programes del canal Super3, com el "Dinàmiks", l'"Info K", el "MIC", el "Fish&Chips", el "Rat Rank" o el "Kukurota".

L'espectacle "Tots junts!", tres cops a l'escenari

Un dels moments més esperats per petits i grans ha estat la resolució de la trama del Super3 a l'espectacle central de la Festa, que es va poder veure ahir dissabte a la tarda i avui tant al matí com a la tarda. En total, l'espectacle "Tots junts!" l'han vist més de 57.000 persones. L'edició del matí s'ha emès en directe per TV3 i el canal Super3 de manera simultània.

Els assistents a les tres representacions de l'espectacle "Tots junts!" s'han implicat en la trama des del primer moment i cridant ben fort "Tots junts"! han aconseguit salvar el 6Q, el robot de la família del Super3. Així mateix, han pogut veure en directe per primera vegada els nous personatges de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i en 6Q.

Durant tot el cap de setmana, també han pujat a l'escenari principal de la Festa els SP3, el grup musical del Super3, el Riff i el Flat, els titelles del programa "Rat Rank", el Dani Jiménez, del "Dinàmiks", amb els seus experiments; la Maria i el Lawrence del "Fish&Chips"; el Pau del "Kukurota", i els SP3, el grup musical del Super3 que presentaran un tast del nou espectacle "Sempre a punt". Tant dissabte com diumenge al matí, un moment molt especial l'han protagonitzat Joan Dausà i el Tomàtic, que han convidat a tothom a celebrar el 25è aniversari del Super3.

Al llarg de la Festa, també hi han actuat els Brodas Bros, amb el seu espectacle de hip-hop, la Soul Machine i l'Escola Municipal de Dansa de Castelldefels, la Big Band Combo de Granollers o els Xiula. Així mateix, es podran escoltar les cançons del musical "Geronimo Stilton". I no hi han faltat els espectacles relacionats amb la cultura tradicional catalana, amb els  DumDumDum, els Trik Trak Tabalers d'Olot, la Cobla Contemporània, l'Esbart Dansaire Castell de Tona, l'Esbart Maragall de Barcelona, els Castellers de Cornellà, els Falcons de Piera, els Targalets de Guixanet, la Xaranga de l'Escola Municipal de Música d'Alcover, i les colles de geganters, de bastoners i de diables.

Gran seguiment a super3.cat

Durant tot el cap de setmana, el web del Super3, super3.cat, ha multiplicat per tres la mitjana de registres.

Gràcies al minut a minut, el visionat en directe i la publicació constant de fotografies enviades pels súpers, el web super3.cat ha mantingut una mitjana aproximada de 250 usuaris connectats al minut, amb prop de 400.000 planes vistes i 60.000 visites.

Els súpers han enviat a través, de l'app Super3Carnet, més de 500 fotografies que mostren com s'ho han passat a la Festa.

Carnets de súpers

Un any més, els nens han pogut fer-se o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant. Els dos dies de la Festa s'ha fet una edició especial i limitada del carnet Super3, dedicada al 25è aniversari del Super3 i que té la mateixa validesa i els mateixos avantatges que el carnet habitual

En total, aquest cap de setmana s'han fet uns 5.000 carnets a súpers de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, les Illes Balears i, fins i tot, Osca.

 

Transport

Els assistents a la Festa han optat majoritàriament pel transport públic per arribar a l'Anella Olímpica. A primera hora del matí d'avui diumenge, els autobusos llançadora tenien el cent per cent d'ocupació.

El vídeo de l'espectacle "Tots junts!" ja està disponible a super3.cat/festa.

super3.cat

super3.cat/festa

 

 

Anar al contingut