Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Avui, a les 22.35, a TV3

Nova York i Washington, a l'estrena de "Katalonski"

En aquest primer viatge, en Halldor Mar compartirà diferents experiències amb els katalonskis que troba als Estats Units: la passió pel clàssic R. Madrid-Barça, una diada de Sant Jordi molt especial o una classe de danses jueves. A més, tocarà una cançó dels Mishima en molt bona companyia i ens descobrirà una jove que ens seduirà amb la seva versió del "Boig per tu", de Sau.

Dijous, a les 22.35, TV3 estrena "Katalonski".

En aquest primer programa, en Halldor Mar viatjarà a Nova York i Washington per celebrar la diada de Sant Jordi.

Amb la historiadora Miriam Basilio veurà on arriba la passió pel clàssic del futbol entre el Barça i el Reial Madrid en un bar de Brooklyn ple a vessar de gent d'arreu del món; gaudirà d'un espectacular "mapping" de roses i dracs amb la lingüista Mary Ann Newman, neboda valenciana d'Arthur Miller; en ple High Line cantarà Mishima amb el professor Courtney Wells, un gran coneixedor dels trobadors occitans.

A Washington, parlarà de racisme amb el diplomàtic Julion Cooper; ballarà danses jueves amb Matt Adler; anirà al curiós sopar de Sant Jordi a la Universitat de Georgetown amb l'aplicat estudiant Andrew Boas i, allà, viurà una aparició: conèixer Chloe Phillips, que ens seduirà amb la seva versió de "Boig per tu".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut