Avui, a les 22.35, a TV3

Nova York i Washington, a l'estrena de "Katalonski"

En aquest primer viatge, en Halldor Mar compartirà diferents experiències amb els katalonskis que troba als Estats Units: la passió pel clàssic R. Madrid-Barça, una diada de Sant Jordi molt especial o una classe de danses jueves. A més, tocarà una cançó dels Mishima en molt bona companyia i ens descobrirà una jove que ens seduirà amb la seva versió del "Boig per tu", de Sau.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Dijous, a les 22.35, TV3 estrena "Katalonski".

En aquest primer programa, en Halldor Mar viatjarà a Nova York i Washington per celebrar la diada de Sant Jordi.

Amb la historiadora Miriam Basilio veurà on arriba la passió pel clàssic del futbol entre el Barça i el Reial Madrid en un bar de Brooklyn ple a vessar de gent d'arreu del món; gaudirà d'un espectacular "mapping" de roses i dracs amb la lingüista Mary Ann Newman, neboda valenciana d'Arthur Miller; en ple High Line cantarà Mishima amb el professor Courtney Wells, un gran coneixedor dels trobadors occitans.

A Washington, parlarà de racisme amb el diplomàtic Julion Cooper; ballarà danses jueves amb Matt Adler; anirà al curiós sopar de Sant Jordi a la Universitat de Georgetown amb l'aplicat estudiant Andrew Boas i, allà, viurà una aparició: conèixer Chloe Phillips, que ens seduirà amb la seva versió de "Boig per tu".

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut