Avui, a les 22.35, a TV3

Boxa a la platja a Melbourne, a "Katalonski"

En Halldor Mar anirà a Melbourne, on veurà una exposició, viurà una autèntica barbacoa "aussie" i anirà de concert heavy
Boxa a la platja a Melbourne, a "Katalonski"

Boxa a la platja a Melbourne, a "Katalonski"

Dijous, a les 22.35, "Katalonski" viatja Melbourne, on en Halldor Mar acompanyarà la jove artista Georgie Mattingley a una exposició on mostra la seva obra impactant i farà boxa a la platja amb l'aprenent d'actor Giovanni Piccolo. El peruà Edgar Porcel li presentarà la seva mestra de català, que treballa de cambrera en un bar, Shem McDonald el convidarà a una autèntica barbacoa "aussie" i Stewart King el portarà a un concert heavy heavy.

En Halldor Mar, el presentador del programa "Katalonski", un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i aquesta decisió els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests "estrangers" o "gent estranya" com ell que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents de què passa a casa nostra.

"Katalonski" és una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.