Halldor Mar troba accent català a la capital russa

Així són els cinc "katalonskis" de Moscou

Halldor Mar ha viatjat a Moscou i ha conegut quatres russes i un rus que parlen un català esplèndid! 266.000 espectadors van acompanyar en Halldor en aquest nou viatge a la recerca de katalonskis.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

En Halldor va arribar a Moscou enmig d'una tempesta de neu històrica.

La primera cita va ser amb Aleksandra Fréidkina, una estudiant de filologia enamorada de Barcelona. "Katalonski" la va descobrir a través de les xarxes, ja que l'Alexandra va enviar un vídeo al programa.

Amb Mikhail Khaminsky, guia turístic, en Halldor va jugar a un joc de preguntes i respostes en rus i, un cop acabat el joc, va aprofitar per fer una excursió amb el guia per la ciutat.

Svetlana Rúdnik va meravellar l'equip de "Katalonski" amb els seu art flamenc. Mestra de castellà, va començar a aprendre el català a la universitat: havia de fer un treball de curs sobre l'Estatut de Catalunya, l'any 2006, i necessitava entendre la llegua. Amb la Svetlana, en Halldor va fer la seva primera classe de flamenc: a Rússia i en català!

Marina Barinova, mestra d'anglès, ens va sorprendre amb un conte de titelles en què en Halldor era el protagonista i ens va explicar com va conèixer la seva parella de Porqueres, a través d'Instagram.

L'última visita del programa va ser a Diana Naródnaia, traductora i professora que va batre en Halldor en un duel amb espasa a mort... de riure.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut