Bases legals

Condicions de participació

La cadena de televisió TV3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant, CCMA), organitza una acció de participació per a la qual els seguidors de la cadena podran participar en un concurs del canal.

L'acció de participació es regirà per les bases següents:

1. Dates de participació
Els interessats podran participar-hi cada jornada d'emissió del programa al Twitter del programa (@KatalonskiTV3) o al Twitter del presentador (@HalldorMar).

2. Requisits i mecànica

Podran participar en aquesta acció totes les persones seguidores del compte de Twitter @KatalonskiTV3.
Els seguidors del programa "Katalonski" hi hauran de participar a través dels seus comptes de Twitter, responent a la pregunta plantejada pel compte de Twitter del programa (@KatalonskiTV3) o del presentador (@HalldorMar).

Entre tots els participants de cada acció s'escollirà un participant, que guanyarà un imant de record d'algun dels viatges fets per l'equip de "Katalonski" durant la segona temporada.

L'organització contactarà amb els guanyadors del sorteig a través de missatge privat de la mateixa xarxa, quan això sigui possible, o publicarà un missatge a Twitter amb el nom del guanyador.

Podran participar en aquesta promoció les persones més grans de 14 anys que segueixin el programa a la xarxa social Twitter.

La CCMA podrà publicar a les seves webs i a les xarxes socials en què tingui presència el nom de la persona guanyadora del concurs.

3. Premi
Els participants en el concurs podran guanyar un imant de record de cadascun dels països i/o ciutats fora de Catalunya que l'equip de "Katalonski" hagi visitat en la segona temporada i hagi adquirit un imant.

 4. Acceptació de les bases i autoritzacions de publicació de continguts

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de l'acció i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.

5. Protecció de dades
La CCMA tractarà les dades dels participants amb la finalitat de gestionar el concurs i fer els lliuraments dels premis. El nom dels guanyadors es publicaran al web del programa durant 30 dies.  Per exercir els drets d'accés, de supressió, de modificació, de rectificació, d'oposició o de limitació del tractament us podeu posar en contacte amb el nostre servei d'atenció a l'audiència.

Trobareu la informació específica en la nostra política de protecció de dades.

El concursant també autoritza a l'equip de "Katalonski" que es posi en contacte amb els participants per aclarir qüestions relacionades amb la seva participació segons el que estableix la llei 34/2002, d'11 de juliol.

Consulta les nostres condicions generals de participació.

Anar al contingut