Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
En Carles Sánchez Verdú i la Charlie Pee el van fer sentir com a casa

Els 5 moments més top del "Jugada mestra" amb Berto Romero

En l'estrena del podcast "Jugada mestra", Berto Romero va venir en qualitat de convidat il·lustre i va conversar sobre la maduresa, els fruits secs, el seu pentinat inusualment llarg i, per descomptat, sobre el seu tema predilecte: l'escatologia.

Juntament amb Berto Romero, el còmic i guionista Ignasi Taltavull i la també còmica Marta Bosch van rematar amb les seves seccions un programa que van engegar en Carles Sánchez Verdú i la Charlie Pee comentant un recull de Jugades mestres i diverses anècdotes amb l'ajuda del també còmic i guionista Tomàs Fuentes, que col·laborarà regularment al programa.

En cas que estiguis llegint això i no hagis vist o sentit el programa encara, aquí et deixem cinc clips que (esperem) et facin anar corrents a veure'l a 3alacarta o YouTube o escoltar-lo a Spotify, Apple Podcasts o Google Podcasts, entre d'altres.

 

5. La rosa de 20 euros de la Charlie Pee

Mentre conversaven sobre donar canvi o no a gent, la Charlie Pee va explicar que va pagar 20 euros a un venedor de roses per UNA SOLA ROSA. Enamorament extrem? O simplement era incòmode demanar-li el canvi? Només enviem escalf a la Charlie per al pròxim Sant Jordi.

 

 

 

4. L'Ignasi Taltavull i la seva tàctica per acabar amb la ultradreta

L'esquerra ironitza molt amb la ultradreta segons l'Ignasi, però ell vol anar un pas més enllà i vol reivindicar els seus símbols i mimetitzar-s'hi massivament per confondre el personal i acabar amb ella. Preneu-ne nota:

 

 

 

3. El gir a l'estil M. Night Shyamalan que li fan a la Marta Bosch

La Marta comenta la seva semblança amb una categoria pornogràfica de "mainaderes"... Només per rebre un cop de realitat per part de la Charlie Pee. I pensàvem que la història del VHS encallat era prou bèstia...

 

 

 

2. La secció "Crispetes o caca": èxit rotund

Berto Romero no va poder aguantar-se el riure en el concurs on havia de distingir entre sons de crispetes cuinant-se o persones anant de ventre. Alguns sons eren... més fàcils de distingir que d'altres.

 

 

 

1. FRUITS SECS!

El que comença amb un aplaudiment fallit... acaba amb un crit de guerra. O alguna cosa així. Simplement: FRUITS SECS!​

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut