"Rifkin's festival", el cartell de Jordi Labanda per a la pel·lícula de Woody Allen
"Rifkin's festival", el cartell de Jordi Labanda per a la pel·lícula de Woody Allen
"Rifkin's festival" compta amb la participació de TV3

Jordi Labanda dissenya el cartell de la nova pel·lícula de Woody Allen

L'il·lustrador Jordi Labanda ha dissenyat el cartell de "Rifkin's Festival", la nova pel·lícula de Woody Allen que s'estrena a la 68 edició del Festival Internacional de Cine a Sant Sebastià, en la qual col·labora TV3.

La nova pel·lícula de Woody Allen, "Rifkin's Festival", portarà el segell de Jordi Labanda, un dels dibuixants, il·lustradors i dissenyadors de moda més importants de l'actualitat. Nascut a l'Uruguai, va créixer a Barcelona, i els dissenys de Labanda es caracteritzen per la creació d'imatges boniques de gent sofisticada en escenaris "fashion", inspirada en els personatges de les pel·lícules clàssiques del Hollywood més glamorós que veia, de petit, a la televisió.

Germà de l'actor Ivan Labanda, l'il·lustrador ha estat colaborador de diferents revistes internacionals com Vogue Japan, The Daily Telegraph, The New York Times, La Repubblica, i també, entre d'altres, els magazins de La Vanguardia i El País. Chanel, Gucci, Yves Saint Laurent, L'Oréal Paris i Valentino han sigut algunes de les marques que han confiat en els seus dibuixos estilitzats, envoltats d'una estètica que recorda els anys 60. El seu estil inconfusible ha fet que sigui un dels il·lustradors més apreciats i cotitzats del món.

Labanda ha volgut capturar l'escència de la pel·lícula de Allen sense revelar-ne cap secret. La comèdia romàntica, interpretada per Elena Anaya, Louis Garrel i Sergi López, narra la història d'un matrimoni nord-americà que va al Festival de Sant Sebastià i s'enamora del festival, de la ciutat i de la màgia del cinema que l'envolta. Durant l'estada de la parella a la capital guipuscoana, ella tindrà un afer amb un director de cinema francès i ell amb una resident espanyola. La cinta es va rodar a Sant Sebastià l'estiu del 2019, i en altres localitats properes.

Produïda per MediaproStudio, Gravier Productions i Wildside, hi col·laboren TV3, TVE, Orange TV i la Diputació de Guipúscoa. S'estrenarà en el marc del festival, que se celebra del 18 al 26 de setembre.

Anar al contingut