Jordi Basté presentarà un nou programa a TV3
Jordi Basté presentarà un nou programa a TV3
Un nou format sobre noves tecnologies

Jordi Basté explorarà cap a on va el món en un nou programa de TV3

El periodista investigarà com la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic transformen el nostre dia a dia

Jordi Basté es posarà al capdavant d'un programa, una proposta original de Lavínia Audiovisual per a TV3, que vol explicar al gran públic com s'estan produint grans canvis en la nostra vida quotidiana motivats per la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic.

Qui podia pensar fa pocs anys que avui tindríem la botiga més gran del món dins del telèfon o que el cotxe es conduiria sol? Que podríem tenir un robot de parella, construir una casa en 24 hores i imprimir-nos el menjar? Que ens podrien fer cirurgia a distància i que estaríem a punt de viatjar a més de 1.000 km/h dins un tub?

Vivim en l'era de l'acceleració, i les innovacions tecnològiques estan transformant la nostra forma de treballar, de viatjar, de comprar, de relacionar-nos… de viure. Tot va tan ràpid que costa seguir el pas a un nou món que arriba a tota velocitat i que ja ha començat a desplegar-se al nostre voltant.

Al llarg de tretze episodis temàtics que cobreixen àmbits diversos -com el transport, la medicina, l'habitatge, l'esport o l'alimentació-, Jordi Basté conversarà amb especialistes de primer nivell, descobrirà projectes capdavanters a casa nostra i a la resta del món, i experimentarà moltes de les innovacions en primera persona.

El que ahir semblava ciència-ficció, avui és una realitat al nostre abast, i el que tindrem demà és encara més sorprenent i engrescador. Jordi Basté serà el guia dels espectadors en aquest viatge apassionant

Jordi Basté va començar la seva carrera professional a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant 22 anys i el va portar a col·laborar amb les retransmissions de Joaquim Maria Puyal i a presentar programes com "No ho diguis a ningú". A Televisió de Catalunya, va passar pels programes "Gol a gol", "Basquetmania" i "Fora de sèrie". Des del 2008 dirigeix i presenta el magazín diari "El Món a RAC1".

Anar al contingut