JOHN ADAMS (Paul Giamatti)
Va ser el segon president de la història dels Estats Units i està considerat un dels pares fundadors de la pàtria. Va ser advocat a Boston, des d'on va recolzar activament la declaració d'independència. Va succeir en el càrrec George Washinton i va tenir com a vicepresident Thomas Jefferson. Adams era un home marcat per contradiccions. La seva humilitat i frugalitat estaven en desacord amb la seva ambició i desig de renom. La seva millor aliada va ser sempre la seva dona, Abigail, amb qui va tenir quatre fills. Va morir el 4 de juliol juliol de 1826, just el dia que se celebrava el 50è aniversari de la Declaració de la Independència.

ABIGAIL ADAMS (Laura Linney)
Esposa i assessora indispensable de John Adams durant 54 anys. Era intel·ligent, tendra, sensible, una persona  àvida de coneixements. Durant les llargues absències d'Adams, Abigail va aconseguir pujar la família i la granja en temps de guerra. Abigail avorria l'esclavitud i la desigualtat de les dones i va demostrar ser una dels més implicades i eficaces primeres dames de la història.

THOMAS JEFFERSON (Stephen Dilane)
Autor del text de la Declaració d'Independència dels Estats Units, per la insistència de John Adams. Home contradictori que defensava i idealitzava el petit agricultor propietari independent com a exemple de virtuts republicanes, però que en canvi gaudia dels plaers de les grans capitals europees.

BENJAMIN FRANKLIN (Tom Wilkinson)
L'enginyós i políticament astut Franklin va ajudar Adams a dirigir les colònies cap a una declaració d'independència de la
Gran Bretanya. Franklin, que gaudia d'una enorme popularitat, sempre va  despertar la gelosia d'Adams.

GEORGE WASHINGTON (David Morse)
Adams va escollir Washington com a comandant en cap de l'Exèrcit Continental i posteriorment va portar els nord-americans a la victòria sobre els britànics després de la llarga i costosa guerra. Escollit primer president dels Estats Units, sovint consultava Alexander Hamilton i Thomas Jefferson, però ignorava Adams.
Anar al contingut