Anar a la navegació principal
Jocs Florals

Guanyadors del VIII Jocs Florals Escolars 2021

"Una closca especial", de l'Escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge, ha estat el projecte guanyador de la categoria de conte audiovisual il·lustrat de la vuitena edició dels Jocs Florals Escolars de Catalunya. Aquest treball es convertirà en un nou capítol del programa "Una mà de contes". El jurat dels Jocs Florals Escolars ha escollit dues propostes finalistes que també s'adaptaran per al programa "Una mà de contes":"El misteri de la galàxia Bibliotecus", de l'Escola Mowgli d'Igualada, i "Un viatge diferent", de l'Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet.

Aquí teniu als nens i nenes de l'Escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge en el moment de rebre la notícia. Guanyadors dels Jocs Florals Escolars 2021 a la categoria Conte Audiovisual Il·lustrat.

 

 

IMATGES DELS CONTES SELECCIONATS

 
 

Una closca especial, Escola Llevantí de Mar de Sant Antoni de Calonge

 

 

El misteri de la galàxia Bibliotecus, Escola Mowgli d'Igualada

 

.
 

Un viatge diferent de l'Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet

 

..............

 

El conte guanyador serà il·lustrat pels mateixos autors des dels estudis de Televisió de Catalunya en col·laboració amb l'equip d'Una mà de contes. Els dos contes finalistes seran encarregats a dos artistes que faran la seva pròpia interpretació de l'conte. Serà divertit treballar amb professionals de la televisió i de la il·lustració i aprendre com una història pot ser explicada de maneres diferents.

 

Estudis de Televisió de Catalunya durant la gravació del conte "Vull portar arracades". Guanyadors dels Jocs Florals Escolars 2019. En aquest plató es gravarà el conte guanyador "Una closca especial"

 

 

                                                         
 

Daniel Jordà va estudiar Belles Arts i ara és un forner molt especial. Utilitzant productes de la terra, Daniel il·lustrarà el conte "Un viatge diferent" de  "Un viatge diferent", de l'Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet.

 

 

 

Aquí teniu a Bernat Serrat en el seu estudi quan era jove. Bernat té ara vuitanta anys i és una llegenda viva de l'dibuix infantil i especialment de l'animació. Ha dibuixat per als estudis Disney durant molts anys. el serà l'encarregat d'il·lustrar el conte "El misteri de la galàxia Bibliotecus", de l'Escola Mowgli d'Igualada.

 

 

 

La Mireia Vidal, premi Serra d'Or de la Crítica 2020 i professora de guió en diverses escoles de cinema de Barcelona serà la responsable d'adaptar els guions originals dels contes al format d'Una mà de Contes.

 

 

Alumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya, en col·laboració amb els nens i nenes autors dels contes i el Departament de Muntatge Musical de Televisió de Catalunya s'encarregaran de compondre la banda sonora.

 

 

 

 

Per cert si voleu veure el lliurament de premis des de la biblioteca de l'escola Can Palmer de Viladecans cliqueu sobre la imatge. Val la pena veure com es presenta cada finalista. Que us ho passeu bé.

 

Anar al contingut

Una mà de contes

Benvingut al blog d'"Una mà de contes". A més de poder seguir les notícies relacionades amb el programa, et proposem alguna cosa més que veure un conte. Saber com fem el programa seguint amb detall la producció d'alguns capítols. Fer recorreguts temàtics i de les diverses tècniques utilitzades a través de les diferents col·leccions. Però, sobretot, volem compartir tot allò que aprenem col·laborant amb els amics que anem fent pel camí: escoles, museus, institucions... i, especialment, amb els nens i nenes que participen enviant els seus dibuixos i les seves històries. La imaginació és a les teves mans. Cada paraula, un món; cada imatge, una història.

Cerca posts del blog
Últims posts