Marc Ribas estrena la setena temporada de "Joc de cartes" aquest estiu
Marc Ribas estrena la setena temporada de "Joc de cartes" aquest estiu
El concurs incorpora novetats

Tornen les batalles als fogons: nous capítols de "Joc de cartes" aquest estiu

Marc Ribas tornarà a recórrer el país i fins i tot traspassarà la frontera buscant els millors restaurants del territori. "Joc de cartes" incorpora aquest estiu canvis en les puntuacions que donaran encara més emoció al concurs.

La setena temporada de "Joc de cartes" ja s'ha començat a cuinar. Marc Ribas ha tornat a pujar a la furgoneta del programa per recórrer el país buscant els millors restaurants de Catalunya. El rodatge dels nous capítols ja està en marxa i l'estrena de la nova temporada, que incorporarà novetats importants, serà aquest estiu.

A més de recórrer el nostre territori, el concurs es traslladarà a llocs on no ha estat mai fins ara, com per exemple, a Andorra. També viatjarà per fer el capítol especial de la revenja de l'arròs, després que fa 3 anys Ribas i el conductor de "Cartes en joc" de la televisió valenciana, Jordi Garrido, van competir per trobar el millor restaurant de paella de Catalunya i el País Valencià, una edició que van guanyar els catalans. A les noves entregues, també s'introduiran canvis en la mecànica de puntuació que, en molts casos, podran capgirar el resultat final de la classificació.

El mateix Marc Ribas, ha confirmat en un vídeo al "Tot són problemes" la tornada del programa aquest estiu i ha anunciat algunes de les novetats.

Les audiències de la sisena temporada, que va acabar al gener, van ser excel·lents. "Joc de cartes" va ser líder absolut de la seva franja, a molta distància de la resta de cadenes. En el conjunt de totes les emissions va fer una audiència acumulada de 2.329.000 espectadors i una mitjana de 830.000 espectadors en cada programa.

En l'àmbit qualitatiu, segons el GfK, el programa, reconegut amb un Premi Ondas, té una valoració de 8,2. A banda, el 93,5% dels panelistes el troben un programa bastant o molt entretingut i el 91,5% el troben original i diferent.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut