• El millor restaurant de guia turística de Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant de guia turística de Barcelona

  Milers de turistes arriben cada estiu a Barcelona atrets per l'oferta cultural que hi ha i per la platja, però també per la gastronomia. Aquesta setmana Marc Ribas puja a la moto per visitar tres restaurants que podrien aparèixer a la portada de qualsevol guia turística de la ciutat.

  Començarem la ruta molt a prop de la Casa Batlló, al Babula Bar 1937, un local d'aire vintage dedicat a l'àvia del propietari, Leo Chechelnitskiy, i on el xef Pol Bigorra combina la cocteleria amb una oferta gastronòmica molt atractiva. Després, farem via cap a Arc de Triomf, on trobem Casa Ràfols, una antiga ferreteria barcelonina que Bruno Balbàs i Sofia Matarazzo han reconvertit en restaurant. I, per acabar, visitarem L'Àmfora, un local mariner del Paral·lel on viurem la paella experience amb Miquel Sánchez i David Murga.

  Quin, de tots, demostrarà que un dels principals atractius turístics de Barcelona són els restaurants? Qui s'emportarà els 3.000 euros de premi?

  Milers de turistes arriben cada estiu a Barcelona atrets per l'oferta cultural que hi ha i per la platja, però també per la gastronomia. Aquesta setmana Marc Ribas puja a la moto per visitar tres restaurants que podrien aparèixer a la portada de qualsevol guia turística de la ciutat. Començarem la ruta molt a prop de la Casa Batlló, al Babula Bar 1937, un local d'aire vintage dedicat a l'àvia del propietari, Leo Chechelnitskiy, i on el xef Pol Bigorra combina la cocteleria amb una oferta gastronòmica molt atractiva. Després, farem via cap a Arc de Triomf, on trobem Casa Ràfols, una antiga ferreteria barcelonina que Bruno Balbàs i Sofia Matarazzo han reconvertit en restaurant. I, per acabar, visitarem L'Àmfora, un local mariner del Paral·lel on viurem la paella experience amb Miquel Sánchez i David Murga. Quin, de tots, demostrarà que un dels principals atractius turístics de Barcelona són els restaurants? Qui s'emportarà els 3.000 euros de premi?

 • El millor restaurant familiar del Baix Empordà
  Veure vídeo

  El millor restaurant familiar del Baix Empordà

  Aquesta setmana tot queda en família. Marc Ribas es desplaça fins al Baix Empordà per demostrar que, de l'arbre genealògic, en surt la millor fusta per fer una bona brasa o un bon xup-xup.

  Per començar anirem fins a l'Estartit per visitar el restaurant Montserrat, un local que va inaugurar l'àvia de Laura Basieras i Miquel Basieras el 1939, i que encara continua viu gràcies a la feina d'aquests dos germans. La segona parada serà a Palamós, a L'Arbre de Juliette, un negoci ple de passió que han engegat dues germanes molt joves, Júlia Partenie i Irina Pretisor. I acabarem el recorregut al Traguinyol de Sant Antoni de Calonge, on el pare de Cristina Montiel vol traslladar l'encant rústic de la muntanya a la vora del mar, amb el suport també del seu gendre, Beto Corono.

  Els restauradors es veuran reforçats pels seus vincles familiars o cediran a la pressió de mantenir un llegat generacional? Qui es convertirà en el guanyador i s'emportarà els 3.000 € de premi?

  Aquesta setmana tot queda en família. Marc Ribas es desplaça fins al Baix Empordà per demostrar que, de l'arbre genealògic, en surt la millor fusta per fer una bona brasa o un bon xup-xup. Per començar anirem fins a l'Estartit per visitar el restaurant Montserrat, un local que va inaugurar l'àvia de Laura Basieras i Miquel Basieras el 1939, i que encara continua viu gràcies a la feina d'aquests dos germans. La segona parada serà a Palamós, a L'Arbre de Juliette, un negoci ple de passió que han engegat dues germanes molt joves, Júlia Partenie i Irina Pretisor. I acabarem el recorregut al Traguinyol de Sant Antoni de Calonge, on el pare de Cristina Montiel vol traslladar l'encant rústic de la muntanya a la vora del mar, amb el suport també del seu gendre, Beto Corono. Els restauradors es veuran reforçats pels seus vincles familiars o cediran a la pressió de mantenir un llegat generacional? Qui es convertirà en el guanyador i s'emportarà els 3.000 € de premi?

 • El millor xiringuito del Maresme
  Veure vídeo

  El millor xiringuito del Maresme

  Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que tenen moltes coses a dir a nivell gastronòmic: són els xiringuitos! Marc Ribas es trasllada aquesta setmana a les platges del Maresme per desmentir que els xiringuitos són només un lloc de passada.

  Començarem la ruta a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. Després, ens quedarem a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, el Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano. L'última parada serà a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant.

  Quin restaurador demostrarà que té un xiringuito que ompliria d'orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 EUR de premi?

  Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que tenen moltes coses a dir a nivell gastronòmic: són els xiringuitos! Marc Ribas es trasllada aquesta setmana a les platges del Maresme per desmentir que els xiringuitos són només un lloc de passada. Començarem la ruta a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. Després, ens quedarem a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, el Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano. L'última parada serà a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant. Quin restaurador demostrarà que té un xiringuito que ompliria d'orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 EUR de premi?

 • El millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada
  Veure vídeo

  El millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada

  Comencem temporada d'estiu anant d'acampada! Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat.

  El primer restaurant que visitarem serà el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entrarem al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou. I l'última parada serà al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.

  Qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 EUR? Qui demostrarà que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional?

  Comencem temporada d'estiu anant d'acampada! Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat. El primer restaurant que visitarem serà el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entrarem al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou. I l'última parada serà al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres. Qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 EUR? Qui demostrarà que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional?

 • El millor restaurant amb vistes al Montseny
  Veure vídeo

  El millor restaurant amb vistes al Montseny

  Fer una escapada al Montseny és bo per als pulmons, però també ho és per a l'estómac. Aquesta setmana, Marc Ribas recorre el parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny.

  En primer lloc, pararem a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on el Robert Tortadès i la Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar l'Hèctor Bayarri de l'atur gràcies a l'experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri. I acabarem la ruta a Arbúcies, al Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família del Francesc Pascual i la Cèlia Planasdemunt.

  Qui ens farà gaudir amb el gust i la vista? Qui s'endurà a casa el premi de 3.000 euros i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

  Fer una escapada al Montseny és bo per als pulmons, però també ho és per a l'estómac. Aquesta setmana, Marc Ribas recorre el parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny. En primer lloc, pararem a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on el Robert Tortadès i la Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar l'Hèctor Bayarri de l'atur gràcies a l'experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri. I acabarem la ruta a Arbúcies, al Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família del Francesc Pascual i la Cèlia Planasdemunt. Qui ens farà gaudir amb el gust i la vista? Qui s'endurà a casa el premi de 3.000 euros i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

 • L'àlbum de l'estiu
  Veure vídeo

  L'àlbum de l'estiu

  S'acaba l'estiu i és temps per recordar els millors moments viscuts durant setmanes. Bons àpats, bones converses, riures, confessions i, per què no, algun moment tens. I si totes aquestes vivències les guardem en un àlbum de fotos? Segur que d'aquesta manera no les oblidarem mai! Per això "Joc de cartes" acaba la temporada repassant els millors moments d'aquest estiu.

  S'acaba l'estiu i és temps per recordar els millors moments viscuts durant setmanes. Bons àpats, bones converses, riures, confessions i, per què no, algun moment tens. I si totes aquestes vivències les guardem en un àlbum de fotos? Segur que d'aquesta manera no les oblidarem mai! Per això "Joc de cartes" acaba la temporada repassant els millors moments d'aquest estiu.

 • El millor xef jove del Vallès Occidental
  Veure vídeo

  El millor xef jove del Vallès Occidental

  Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no entén d'edats. En aquest capítol, quatre cuiners competiran per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions venen fortes.

  Començarem la ruta al restaurant Can Mauri de Polinyà, un restaurant familiar on l'Àlex Ruano s'esforça per fer-se un lloc i posar-hi el seu segell. Qui també agafa amb convicció les regnes de la cuina on treballa és el Víctor Pajares, el cuiner al capdavant d'El Cargol Daurat, a Terrassa. Seguirem a la cocapital de la comarca per visitar el restaurant Kisamba, un japonès que fusiona la cuina hawaiana i brasilera sota el comandament de la Cristina Veloso, una xef de 22 anys que des de ben petita somiava ser cuinera. I acabarem la ruta a Palau-solità i Plegamans per conèixer la proposta del Sergi Cobadela, un cuiner sense formació, però molta convicció i ambició, que dona la cara pel Can Sidro.

  Quin d'ells ens sorprendrà més amb el seu talent prematur? Qui serà mereixedor de rebre el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

  Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no entén d'edats. En aquest capítol, quatre cuiners competiran per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions venen fortes. Començarem la ruta al restaurant Can Mauri de Polinyà, un restaurant familiar on l'Àlex Ruano s'esforça per fer-se un lloc i posar-hi el seu segell. Qui també agafa amb convicció les regnes de la cuina on treballa és el Víctor Pajares, el cuiner al capdavant d'El Cargol Daurat, a Terrassa. Seguirem a la cocapital de la comarca per visitar el restaurant Kisamba, un japonès que fusiona la cuina hawaiana i brasilera sota el comandament de la Cristina Veloso, una xef de 22 anys que des de ben petita somiava ser cuinera. I acabarem la ruta a Palau-solità i Plegamans per conèixer la proposta del Sergi Cobadela, un cuiner sense formació, però molta convicció i ambició, que dona la cara pel Can Sidro. Quin d'ells ens sorprendrà més amb el seu talent prematur? Qui serà mereixedor de rebre el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

 • El millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona

  Marc Ribas torna a visitar els mercats de Barcelona, i aquesta vegada ho fa per trobar el millor restaurant de cuina catalana en un mercat. Quatre restauradors que treballen envoltats de bon producte competiran per erigir-se en els representants de la gastronomia del nostre país.

  La primera parada ens portarà fins al bar La Mànega, al mercat del Clot. Allà coneixerem l'Esteve Vallribera, tercera generació d'aquest local familiar conegut al barri pels seus esmorzars. Seguirem la ruta fins al mercat dels Encants, on, tot i no haver-hi parades de menjar, hi trobem l'Stop&Mos, des d'on la irlandesa Jacqueline Dunfoy prepara els plats del dia. El tercer àpat en un mercat de la ciutat ens portarà al barri del Guinardó, on coneixerem la Carolina Casas, a qui fa 7 anys la vida li va fer un tomb amb l'obertura de La Parada. I acabarem al Mercat de Sant Antoni per descobrir què té per oferir-nos en Sergi Larregola, un veterà de la restauració i propietari del Casa Blanca.

  Qui, de tots ells, oferirà la millor cuina catalana dins d'un mercat de Barcelona? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

  Marc Ribas torna a visitar els mercats de Barcelona, i aquesta vegada ho fa per trobar el millor restaurant de cuina catalana en un mercat. Quatre restauradors que treballen envoltats de bon producte competiran per erigir-se en els representants de la gastronomia del nostre país. La primera parada ens portarà fins al bar La Mànega, al mercat del Clot. Allà coneixerem l'Esteve Vallribera, tercera generació d'aquest local familiar conegut al barri pels seus esmorzars. Seguirem la ruta fins al mercat dels Encants, on, tot i no haver-hi parades de menjar, hi trobem l'Stop&Mos, des d'on la irlandesa Jacqueline Dunfoy prepara els plats del dia. El tercer àpat en un mercat de la ciutat ens portarà al barri del Guinardó, on coneixerem la Carolina Casas, a qui fa 7 anys la vida li va fer un tomb amb l'obertura de La Parada. I acabarem al Mercat de Sant Antoni per descobrir què té per oferir-nos en Sergi Larregola, un veterà de la restauració i propietari del Casa Blanca. Qui, de tots ells, oferirà la millor cuina catalana dins d'un mercat de Barcelona? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

 • El millor restaurant de menú a Badalona
  Veure vídeo

  El millor restaurant de menú a Badalona

  Aquesta setmana, Marc Ribas va a Badalona, però no demanarà cap carta: vol trobar el millor restaurant de menú de la ciutat. I com ja és tradició aquesta temporada, també escollirà, d'entre els quatre àpats, el plat que més li hagi agradat, el Plat Estrella.

  La ruta arrencarà a la Badalonesa, on els espera José Manuel Moreno amb ganes de sorprendre amb els arrossos del seu menú migdia. Seguirem a La Leonetta, el restaurant de la Rocío Buzón i la seva mare, que busquen oferir menjar casolà a bon preu. El tercer àpat serà a l'Iberic Fusion, un local a tocar de platja i on el Marc Domènech treballa per servir una cuina mediterrània i de fusió. Acabarem la ruta badalonina a Ca la Berta; allà ens hi espera la Montse Tomás, una cuinera autodidacta que fa cinc anys va decidir cuinar per a la gent de la ciutat els plats que preparava per als de casa.

  Qui aconseguirà quadrar millor el difícil equilibri qualitat preu? I qui rebrà el xec de 5.000 euros com a millor restaurant de menú a Badalona?

  Aquesta setmana, Marc Ribas va a Badalona, però no demanarà cap carta: vol trobar el millor restaurant de menú de la ciutat. I com ja és tradició aquesta temporada, també escollirà, d'entre els quatre àpats, el plat que més li hagi agradat, el Plat Estrella. La ruta arrencarà a la Badalonesa, on els espera José Manuel Moreno amb ganes de sorprendre amb els arrossos del seu menú migdia. Seguirem a La Leonetta, el restaurant de la Rocío Buzón i la seva mare, que busquen oferir menjar casolà a bon preu. El tercer àpat serà a l'Iberic Fusion, un local a tocar de platja i on el Marc Domènech treballa per servir una cuina mediterrània i de fusió. Acabarem la ruta badalonina a Ca la Berta; allà ens hi espera la Montse Tomás, una cuinera autodidacta que fa cinc anys va decidir cuinar per a la gent de la ciutat els plats que preparava per als de casa. Qui aconseguirà quadrar millor el difícil equilibri qualitat preu? I qui rebrà el xec de 5.000 euros com a millor restaurant de menú a Badalona?

 • El millor restaurant de calçotada de Madrid
  Veure vídeo

  El millor restaurant de calçotada de Madrid

  El calçot és un dels productes més típics i coneguts de la gastronomia catalana. Ho saben bé a Valls... i també a Madrid. I per això la furgoneta de "Joc de cartes" viatja fins a la capital espanyola. Volem descobrir quin és el millor restaurant madrileny per anar de calçotada.

  El primer restaurant on caldrà posar-se el pitet és el del català Xavier Saludes, un restaurador que anava per diplomàtic però que ara fa 25 anys va decidir obrir una taverna a Madrid. I d'un diplomàtic a un ambaixador de la cuina catalana: Antonio Melgar. És andalús i viu a Madrid, però des del restaurant El Olivo dona a conèixer el seu amor per la gastronomia catalana.

  Seguirem la ruta per terres madrilenyes al restaurant Saffron, on ens esperarà Maribel Gutiérrez, una tarragonina que presumeix de fer la millor salsa de calçots de la capital de l'Estat. Finalment, l'última parada serà a El Calsot, on el barceloní David Suriol encara recorda quan fa 20 anys n'hi havia que es menjaven la ceba tendra típica de Valls amb forquilla i ganivet.

  Qui serà finalment elegit com el millor ambaixador de les calçotades a Madrid? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada tria en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

  El calçot és un dels productes més típics i coneguts de la gastronomia catalana. Ho saben bé a Valls... i també a Madrid. I per això la furgoneta de "Joc de cartes" viatja fins a la capital espanyola. Volem descobrir quin és el millor restaurant madrileny per anar de calçotada. El primer restaurant on caldrà posar-se el pitet és el del català Xavier Saludes, un restaurador que anava per diplomàtic però que ara fa 25 anys va decidir obrir una taverna a Madrid. I d'un diplomàtic a un ambaixador de la cuina catalana: Antonio Melgar. És andalús i viu a Madrid, però des del restaurant El Olivo dona a conèixer el seu amor per la gastronomia catalana. Seguirem la ruta per terres madrilenyes al restaurant Saffron, on ens esperarà Maribel Gutiérrez, una tarragonina que presumeix de fer la millor salsa de calçots de la capital de l'Estat. Finalment, l'última parada serà a El Calsot, on el barceloní David Suriol encara recorda quan fa 20 anys n'hi havia que es menjaven la ceba tendra típica de Valls amb forquilla i ganivet. Qui serà finalment elegit com el millor ambaixador de les calçotades a Madrid? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada tria en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

 • La millor restauradora de les terres gironines
  Veure vídeo

  La millor restauradora de les terres gironines

  Hi ha moltes dones de Girona que han fet història. I aquesta setmana en coneixerem quatre que volen passar a la història de "Joc de cartes" com la millor restauradora de les terres gironines. Només una es podrà alçar amb el títol.

  Començarem la ruta a Can Rajolet, el restaurant de Roser Nierga, una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina per dedicar-se a la restauració. La següent parada serà al restaurant de Renata Palaghianu, una romanesa que ha fet de Girona casa seva i de l'Arrels Restaurant, la seva oportunitat per aconseguir fer-se d'or. El tercer àpat serà al Girum, on Susanna Vila voldrà demostrar que ella és una dona de pagès i que ha vingut a Girona per fer triomfar les verdures del seu hort. I acabarem la ruta a La Fàbrica, un local de brunch on Eva Cortés s'ocupa de cuidar fins a l'últim detall.

  Quina d'aquestes quatre restauradores s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor professional de les comarques gironines? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

  Hi ha moltes dones de Girona que han fet història. I aquesta setmana en coneixerem quatre que volen passar a la història de "Joc de cartes" com la millor restauradora de les terres gironines. Només una es podrà alçar amb el títol. Començarem la ruta a Can Rajolet, el restaurant de Roser Nierga, una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina per dedicar-se a la restauració. La següent parada serà al restaurant de Renata Palaghianu, una romanesa que ha fet de Girona casa seva i de l'Arrels Restaurant, la seva oportunitat per aconseguir fer-se d'or. El tercer àpat serà al Girum, on Susanna Vila voldrà demostrar que ella és una dona de pagès i que ha vingut a Girona per fer triomfar les verdures del seu hort. I acabarem la ruta a La Fàbrica, un local de brunch on Eva Cortés s'ocupa de cuidar fins a l'últim detall. Quina d'aquestes quatre restauradores s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor professional de les comarques gironines? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

 • El millor restaurant asiàtic de Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant asiàtic de Barcelona

  La gastronomia asiàtica és una de les més conegudes arreu del món, i a Barcelona en trobem una prova. Aquesta setmana, "Joc de cartes" s'endinsa en la cultura culinària del continent més gran del món per trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona.

  La primera parada serà al Vabowl, un restaurant de propietaris xinesos que aposten per la cuina al vapor tant com pel seu encarregat, el Marc Matarrodona. La següent parada serà al Little Andaman, un restaurant indi on l'Anoushka Das Gupta defuig els tòpics de la gastronomia hindú i els prejudicis que li comporta ser la filla dels propietaris.

  Qui també vol fer-se un nom sense perdre el llegat familiar és l'Adam Lam, al capdavant d'un dels restaurants xinesos més emblemàtics de la ciutat, el Memorias de China. En canvi, la quarta restauradora d'aquest programa, la Li Wan Li, va optar per modernitzar radicalment el restaurant de barri dels seus pares i convertir-lo en l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat.

  Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor restaurant asiàtic de Barcelona? I qui guanyarà el plat estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

  La gastronomia asiàtica és una de les més conegudes arreu del món, i a Barcelona en trobem una prova. Aquesta setmana, "Joc de cartes" s'endinsa en la cultura culinària del continent més gran del món per trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona. La primera parada serà al Vabowl, un restaurant de propietaris xinesos que aposten per la cuina al vapor tant com pel seu encarregat, el Marc Matarrodona. La següent parada serà al Little Andaman, un restaurant indi on l'Anoushka Das Gupta defuig els tòpics de la gastronomia hindú i els prejudicis que li comporta ser la filla dels propietaris. Qui també vol fer-se un nom sense perdre el llegat familiar és l'Adam Lam, al capdavant d'un dels restaurants xinesos més emblemàtics de la ciutat, el Memorias de China. En canvi, la quarta restauradora d'aquest programa, la Li Wan Li, va optar per modernitzar radicalment el restaurant de barri dels seus pares i convertir-lo en l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat. Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor restaurant asiàtic de Barcelona? I qui guanyarà el plat estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

 • El millor restaurant informal del Baix Ebre
  Veure vídeo

  El millor restaurant informal del Baix Ebre

  Marc Ribas visita Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'aquesta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca.

  Començarem a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat el farem a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I ens quedarem a la capital ebrenca per conèixer La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Acabarem la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.

  Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

  Marc Ribas visita Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'aquesta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca. Començarem a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat el farem a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I ens quedarem a la capital ebrenca per conèixer La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Acabarem la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare. Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

Anar al contingut