• El millor restaurant mariner de la Barceloneta
  Veure vídeo

  El millor restaurant mariner de la Barceloneta

  El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi.
  La següent parada la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de
  restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi.
  I per últim, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri.
  Quina de les tres parelles aconseguirà desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant
  s'endurà el premi de 3.000 euros i aconseguirà pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

  El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi. La següent parada la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi. I per últim, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri. Quina de les tres parelles aconseguirà desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant s'endurà el premi de 3.000 euros i aconseguirà pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

 • El millor restaurant sense turistes a la Conca de Barberà
  Veure vídeo

  El millor restaurant sense turistes a la Conca de Barberà

  Aquesta setmana el Marc Ribas fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la comarca de la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. Allà descobrirà dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc.
  El primer a concursar serà l'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús.
  Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de Millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?

  Aquesta setmana el Marc Ribas fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la comarca de la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. Allà descobrirà dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc. El primer a concursar serà l'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús. Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de Millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?

 • El millor restaurant amb producte local de Blanes
  Veure vídeo

  El millor restaurant amb producte local de Blanes

  "Joc de cartes" continua el seu recorregut estiuenc per Catalunya i en aquest capítol la moto del programa farà parada a Blanes, on descobrirem i gaudirem de la riquesa gastronòmica pròpia d'aquesta vila marinera. I és que Blanes pot presumir de tenir una bona oferta de productes genuïns i de km 0 gràcies a la seva horta de proximitat, a la llotja pròpia o al seu jardí botànic. És per això que el Marc Ribas mirarà de trobar el millor restaurant amb producte local d'aquesta població.
  La primera visita serà al Va de Catas, on el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostraran la cuina avantguardista per a paladars tradicionals que fan amb els productes de proximitat del municipi. A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixerem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni. La darrera parada del programa serà al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis blanencs 100%, l'Elena i l'Alberto.
  Qui tractarà millor el producte que dona la seva terra? Qui s'endurà el títol de millor restaurant amb producte local de Blanes?

  "Joc de cartes" continua el seu recorregut estiuenc per Catalunya i en aquest capítol la moto del programa farà parada a Blanes, on descobrirem i gaudirem de la riquesa gastronòmica pròpia d'aquesta vila marinera. I és que Blanes pot presumir de tenir una bona oferta de productes genuïns i de km 0 gràcies a la seva horta de proximitat, a la llotja pròpia o al seu jardí botànic. És per això que el Marc Ribas mirarà de trobar el millor restaurant amb producte local d'aquesta població. La primera visita serà al Va de Catas, on el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostraran la cuina avantguardista per a paladars tradicionals que fan amb els productes de proximitat del municipi. A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixerem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni. La darrera parada del programa serà al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis blanencs 100%, l'Elena i l'Alberto. Qui tractarà millor el producte que dona la seva terra? Qui s'endurà el títol de millor restaurant amb producte local de Blanes?

 • El millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas farà les maletes per allotjar-se a la capital catalana i buscarà el millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona.

  Els primers en mostrar l'encant del seu negoci seran els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que bé sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. Els segons a concursar seran el Jairo i el Jon del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que competiran amb la seguretat que els donen les vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. I acabarem a l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio.

  Seran els restauradors tan encantadors com els seus negocis? Qui desplegarà millor l'encant del seus fogons? Qui s'endurà el títol de millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona?

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas farà les maletes per allotjar-se a la capital catalana i buscarà el millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona. Els primers en mostrar l'encant del seu negoci seran els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que bé sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. Els segons a concursar seran el Jairo i el Jon del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que competiran amb la seguretat que els donen les vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. I acabarem a l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio. Seran els restauradors tan encantadors com els seus negocis? Qui desplegarà millor l'encant del seus fogons? Qui s'endurà el títol de millor restaurant d'hotel amb encant a Barcelona?

 • La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses
  Veure vídeo

  La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses

  La ruta de "Joc de cartes" d'aquest estiu acabarà fent parada a la Costra Brava, on el Marc Ribas buscarà la Millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués.
  Les primeres concursants que coneixerà seran l'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. L'últim restaurant que posarà a prova el gust de mar de la seva cuina serà el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert.
  Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana seran testimoni d'aquest duel culinari amb salitre. Qui farà la millor cuina amb gust de mar? Roses o Cadaqués?

  La ruta de "Joc de cartes" d'aquest estiu acabarà fent parada a la Costra Brava, on el Marc Ribas buscarà la Millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués. Les primeres concursants que coneixerà seran l'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. L'últim restaurant que posarà a prova el gust de mar de la seva cuina serà el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert. Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana seran testimoni d'aquest duel culinari amb salitre. Qui farà la millor cuina amb gust de mar? Roses o Cadaqués?

 • La millor cuina creativa a Girona
  Veure vídeo

  La millor cuina creativa a Girona

  "Joc de cartes" torna a terres gironines a la recerca de la millor cuina creativa de la zona. Girona, Llagostera, Vidreres i Santa Coloma de Farners es veuran les cares en un nou duel gastronòmic i empresarial ple de retrobaments i sorpreses.
  El primer restaurant que visitarem serà el Mimolet, al bell mig del barri vell de Girona. El seu propietari, en Xavier Garcia, ens obrirà les portes de casa seva per oferir-nos una degustació dels plats més creatius de la seva cuina. Després anirem a The Main, a Vidreres, on la seva encarregada i xef, la Vanessa Pijuan, mirarà de demostrar que la cuina creativa i els restaurants de carretera no estan renyits.
  Mas Solà, a Santa Coloma de Farners, acollirà el tercer àpat, i el seu propietari, el polifacètic Xavier Bruset, mirarà de conquerir-nos amb els plats que s'elaboren a la seva cuina, una de les més envejades de la història del programa. Per últim, anirem a Llagostera per visitar Can Bufí, un restaurant dins d'una masia que tot just comença a caminar amb el jove cap de cuina i propietari, en Pol Casadevall.

  "Joc de cartes" torna a terres gironines a la recerca de la millor cuina creativa de la zona. Girona, Llagostera, Vidreres i Santa Coloma de Farners es veuran les cares en un nou duel gastronòmic i empresarial ple de retrobaments i sorpreses. El primer restaurant que visitarem serà el Mimolet, al bell mig del barri vell de Girona. El seu propietari, en Xavier Garcia, ens obrirà les portes de casa seva per oferir-nos una degustació dels plats més creatius de la seva cuina. Després anirem a The Main, a Vidreres, on la seva encarregada i xef, la Vanessa Pijuan, mirarà de demostrar que la cuina creativa i els restaurants de carretera no estan renyits. Mas Solà, a Santa Coloma de Farners, acollirà el tercer àpat, i el seu propietari, el polifacètic Xavier Bruset, mirarà de conquerir-nos amb els plats que s'elaboren a la seva cuina, una de les més envejades de la història del programa. Per últim, anirem a Llagostera per visitar Can Bufí, un restaurant dins d'una masia que tot just comença a caminar amb el jove cap de cuina i propietari, en Pol Casadevall.

 • La millor recepta amb pollastre de pota blava
  Veure vídeo

  La millor recepta amb pollastre de pota blava

  Marc Ribas visita la comarca del Baix Llobregat a la recerca de la millor recepta amb pollastre de Pota Blava. Tres restaurants del Prat i un de Cervelló competiran per veure qui cuina millor aquesta raça autòctona de pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida.
  La primera visita serà a la Masia Sánchez-Casal, on veurem què ens ofereix en Sergi Bonillo, director de serveis d'un restaurant ubicat dins d'un club esportiu. La següent parada la farem a la Masia Can Guitart Vell, a Cervelló, un restaurant amb més de 70 anys d'història i codirigit des de fa gairebé 2 anys pel Daniel Pairada i el seu soci. El tercer àpat, de tornada al Prat, serà al Cèntric Gastrobar, regentat per la Susana Aragón, o com se la coneix a la zona, la Xef Pota Blava. I acabarem al Cafè de l'Artesà, el restaurant del teatre centenari del mateix nom, i que ara porta el Lluís Aguado, un enamorat d'aquest pollastre i la seva història.

  Marc Ribas visita la comarca del Baix Llobregat a la recerca de la millor recepta amb pollastre de Pota Blava. Tres restaurants del Prat i un de Cervelló competiran per veure qui cuina millor aquesta raça autòctona de pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida. La primera visita serà a la Masia Sánchez-Casal, on veurem què ens ofereix en Sergi Bonillo, director de serveis d'un restaurant ubicat dins d'un club esportiu. La següent parada la farem a la Masia Can Guitart Vell, a Cervelló, un restaurant amb més de 70 anys d'història i codirigit des de fa gairebé 2 anys pel Daniel Pairada i el seu soci. El tercer àpat, de tornada al Prat, serà al Cèntric Gastrobar, regentat per la Susana Aragón, o com se la coneix a la zona, la Xef Pota Blava. I acabarem al Cafè de l'Artesà, el restaurant del teatre centenari del mateix nom, i que ara porta el Lluís Aguado, un enamorat d'aquest pollastre i la seva història.

 • El millor esmorzar de forquilla al Vallès
  Veure vídeo

  El millor esmorzar de forquilla al Vallès

  "Joc de cartes" ha decidit retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. Però no espereu unes galetes i un suquet de taronja, que al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó. La furgoneta del programa recorrerà el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona.
  Començarem a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa. Després, anirem fins a Granollers i farem parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10. No sabem si aconseguirà una puntuació perfecta o si la superarà el cuiner Miquel Vila, que amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrera de la façana d'un bar de tota la vida. Tot i que si parlem de tradició, hem de parlar de l'últim restaurant que visitarem: El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.

  "Joc de cartes" ha decidit retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. Però no espereu unes galetes i un suquet de taronja, que al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó. La furgoneta del programa recorrerà el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona. Començarem a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa. Després, anirem fins a Granollers i farem parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10. No sabem si aconseguirà una puntuació perfecta o si la superarà el cuiner Miquel Vila, que amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrera de la façana d'un bar de tota la vida. Tot i que si parlem de tradició, hem de parlar de l'últim restaurant que visitarem: El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.

 • El millor restaurant en un mercat de Barcelona
  Veure vídeo

  El millor restaurant en un mercat de Barcelona

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas recorrerà els mercats de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant.
  El primer mercat que visitarem és el de Santa Caterina, de la mà del restaurant La Torna, on la Montse Rocamora porta la batuta amb molt de ritme. Després farem doble parada al Mercat del Ninot, un clàssic al cor de Barcelona, on gaudirem de l'ambient excepcional del restaurant Tierra del Ninot, dirigit per un jove Guillem Mitats, i continuarem al De Cruz Morales, on la Marta Morales elabora les millors carns directament de la seva carnisseria al plat. Aquest tour pels mercats de Barcelona finalitzarà al restaurant El Pocavergonyes, que es troba dins del Mercat de la Sagrada Família, i on podrem descobrir com el nom del negoci té molt a veure amb la personalitat del seu propietari, el Frederic Ventura.

  En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas recorrerà els mercats de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant. El primer mercat que visitarem és el de Santa Caterina, de la mà del restaurant La Torna, on la Montse Rocamora porta la batuta amb molt de ritme. Després farem doble parada al Mercat del Ninot, un clàssic al cor de Barcelona, on gaudirem de l'ambient excepcional del restaurant Tierra del Ninot, dirigit per un jove Guillem Mitats, i continuarem al De Cruz Morales, on la Marta Morales elabora les millors carns directament de la seva carnisseria al plat. Aquest tour pels mercats de Barcelona finalitzarà al restaurant El Pocavergonyes, que es troba dins del Mercat de la Sagrada Família, i on podrem descobrir com el nom del negoci té molt a veure amb la personalitat del seu propietari, el Frederic Ventura.

 • El millor restaurant amb història al Montserratí
  Veure vídeo

  El millor restaurant amb història al Montserratí

  Recórrer el peu de Montserrat és un autèntic viatge per la història viva de Catalunya. Però menjar als restaurants que hi ha, també. Aquesta setmana, "Joc de cartes" fa una mirada al passat. Visitarem quatre locals emblemàtics del Montserratí, però només un es podrà alçar amb el títol del millor restaurant amb història de la comarca.
  La primera parada serà a Collbató, on fa gairebé 20 anys que hi van obrir Can Llates. Núria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva. Després, passarem per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l'actual cap de sala, Albert Almirall.
  El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80. I acabarem a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d'història, amb l'energia irrefrenable del Jose Miguel García al capdavant de la cuina.

  Recórrer el peu de Montserrat és un autèntic viatge per la història viva de Catalunya. Però menjar als restaurants que hi ha, també. Aquesta setmana, "Joc de cartes" fa una mirada al passat. Visitarem quatre locals emblemàtics del Montserratí, però només un es podrà alçar amb el títol del millor restaurant amb història de la comarca. La primera parada serà a Collbató, on fa gairebé 20 anys que hi van obrir Can Llates. Núria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva. Després, passarem per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l'actual cap de sala, Albert Almirall. El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80. I acabarem a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d'història, amb l'energia irrefrenable del Jose Miguel García al capdavant de la cuina.

 • La millor gastronomia entre pans a Barcelona
  Veure vídeo

  La millor gastronomia entre pans a Barcelona

  "Joc de cartes" torna a la ciutat de Barcelona, a la recerca del millor entrepà de la capital catalana.
  El primer restaurant que visitarem en aquest capítol serà La Menuda by Solà, on descobrirem la seva cuina creativa de la mà de la cap de sala, la Pilar Rodríguez. Després anirem al Sants es Crema, al bell mig del popular barri barceloní, on coneixerem el Jordi Barnús i els seus entrepans d'autor. El Narciso, al barri del Born, un reducte autènticament italià capitanejat per la Federica Griffoni, acollirà el tercer àpat. El final d'aquesta ruta gastronòmica per la ciutat de Barcelona acabarà a Cal Màrius 449, un imprescindible de l'Eixample, on el seu propietari, el Mario Ponce, és un autèntic enamorat dels entrepans.

  "Joc de cartes" torna a la ciutat de Barcelona, a la recerca del millor entrepà de la capital catalana. El primer restaurant que visitarem en aquest capítol serà La Menuda by Solà, on descobrirem la seva cuina creativa de la mà de la cap de sala, la Pilar Rodríguez. Després anirem al Sants es Crema, al bell mig del popular barri barceloní, on coneixerem el Jordi Barnús i els seus entrepans d'autor. El Narciso, al barri del Born, un reducte autènticament italià capitanejat per la Federica Griffoni, acollirà el tercer àpat. El final d'aquesta ruta gastronòmica per la ciutat de Barcelona acabarà a Cal Màrius 449, un imprescindible de l'Eixample, on el seu propietari, el Mario Ponce, és un autèntic enamorat dels entrepans.

Anar al contingut