• Millor restaurant mexicà de Barcelona
    Veure vídeo

    Millor restaurant mexicà de Barcelona

    Uns quants plats de la cuina mexicana piquen i uns quants dels seus restauradors, també. Com en Juan Carlos i en David, del restaurant Maro Azul, que concursen sense callar-se'n ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de "street food" llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra.

    Uns quants plats de la cuina mexicana piquen i uns quants dels seus restauradors, també. Com en Juan Carlos i en David, del restaurant Maro Azul, que concursen sense callar-se'n ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de "street food" llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra.

  • Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils
    Veure vídeo

    Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils

    En el món de la gastronomia és freqüent trobar nissagues de cuiners i cuineres que han seguit la tradició familiar als fogons. Marc Ribas es desplaça fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població. Els restaurants a concurs són Denver, Botella i Casa Macarrilla. A més de veure quins punts forts i febles tenen, també descobrirem si és gaire aconsellable treballar amb la família

































































































































    En el món de la gastronomia és freqüent trobar nissagues de cuiners i cuineres que han seguit la tradició familiar als fogons. Marc Ribas es desplaça fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població. Els restaurants a concurs són Denver, Botella i Casa Macarrilla. A més de veure quins punts forts i febles tenen, també descobrirem si és gaire aconsellable treballar amb la família

  • El restaurant amb més encant de la Costa Brava
    Veure vídeo

    El restaurant amb més encant de la Costa Brava

    La Costa Brava és encisadora, però Marc Ribas vol anar més enllà del paisatge i trobar el restaurant amb més encant i més "cool" de la zona. Els concursants seran el David i l'Anna, germans i residents al restaurant Rosamar; el Santi i el Nacho, que al bell mig de la medieval Peratallada són els responsables de la D O Candelària Tapes; i la Maria del Mar i la Silvana, directora i encarregada del restaurant Ruta Baviera. Tots deuen tenir el mateix encant que els restaurants que regenten?

    La Costa Brava és encisadora, però Marc Ribas vol anar més enllà del paisatge i trobar el restaurant amb més encant i més "cool" de la zona. Els concursants seran el David i l'Anna, germans i residents al restaurant Rosamar; el Santi i el Nacho, que al bell mig de la medieval Peratallada són els responsables de la D O Candelària Tapes; i la Maria del Mar i la Silvana, directora i encarregada del restaurant Ruta Baviera. Tots deuen tenir el mateix encant que els restaurants que regenten?

  • El millor xiringuito del Baix Llobregat
    Veure vídeo

    El millor xiringuito del Baix Llobregat

    Els xiringuitos són uns dels grans protagonistes de l'estiu i per això Marc Ribas s'acosta al Baix Llobregat per trobar-hi el millor de la zona. Però en Marc no només acabarà trobant el millor xiringuito, sinó que també hi trobarà concursants força peculiars, com el Roberto, el cap de cuina de l'Ancla; el Santi, el propietari de I'Iguana, o les germanes Carles, del xiringuito Duna.

    Els xiringuitos són uns dels grans protagonistes de l'estiu i per això Marc Ribas s'acosta al Baix Llobregat per trobar-hi el millor de la zona. Però en Marc no només acabarà trobant el millor xiringuito, sinó que també hi trobarà concursants força peculiars, com el Roberto, el cap de cuina de l'Ancla; el Santi, el propietari de I'Iguana, o les germanes Carles, del xiringuito Duna.

  • Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova
    Veure vídeo

    Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova

    Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. On el fan millor? A Sitges o a Vilanova i la Geltrú? El Marc Ribas s'ha proposat esbrinar-ho en aquest nou capítol del "Joc de cartes", en què quatre restaurants competiran per coronar el seu xató com el millor de la zona. De fet, aquest serà un punt decisiu en la competició, tant és així que en aquest programa el xató serà una categoria extra que també haurà de ser valorada i puntuada.
    El primer restaurant que ens ensenyarà aquest tradicional plat serà el Costa Dorada de Sitges. Allà coneixerem el seu xef i propietari, el Joan Vidal, que presumeix de tenir el local amb les millors vistes de Sitges. S'haurà d'enfrontar, per això, amb la bona fama d'El Beso Sitges, on la Judith Masoni li plantarà cara amb el seu xató. A la banda de Vilanova i la Geltrú hi tindrem dos restauradors amb molt caràcter: l'Anna Soler, de La Pasifae, obsessionada amb la qualitat dels productes, i el Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprendrà més enllà del seu controvertit nom.
    Qui servirà el millor xató?

    Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. On el fan millor? A Sitges o a Vilanova i la Geltrú? El Marc Ribas s'ha proposat esbrinar-ho en aquest nou capítol del "Joc de cartes", en què quatre restaurants competiran per coronar el seu xató com el millor de la zona. De fet, aquest serà un punt decisiu en la competició, tant és així que en aquest programa el xató serà una categoria extra que també haurà de ser valorada i puntuada. El primer restaurant que ens ensenyarà aquest tradicional plat serà el Costa Dorada de Sitges. Allà coneixerem el seu xef i propietari, el Joan Vidal, que presumeix de tenir el local amb les millors vistes de Sitges. S'haurà d'enfrontar, per això, amb la bona fama d'El Beso Sitges, on la Judith Masoni li plantarà cara amb el seu xató. A la banda de Vilanova i la Geltrú hi tindrem dos restauradors amb molt caràcter: l'Anna Soler, de La Pasifae, obsessionada amb la qualitat dels productes, i el Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprendrà més enllà del seu controvertit nom. Qui servirà el millor xató?

  • Millor restaurant amb caràcter de Girona i Figueres
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb caràcter de Girona i Figueres

    En aquest nou capítol el Marc Ribas viatja a Girona i Figueres per trobar el restaurant amb més caràcter. I de caràcter en trobarà... caràcter, personalitat i quatre participants molt carismàtics.
    Girona s'estrenarà en la competició gastronòmica amb un dels seus establiments més peculiars: el River Café, del Miquel Darnés, un fan absolut de Bruce Springsteen, que ha aixecat un local emblemàtic dedicat al seu ídol. Allà també hi coneixerem el Marc Ramos, un jove cuiner que ha portat la seva personalitat i caràcter als fogons del Si No Fos. Figueres tampoc es queda enrere... Els seus dos representants prometen sorprendre, i molt. La Pietat Valenzuela, del Cap i Pota, ho farà amb la seva cuina casolana, i el Jordi Garcia, d'El Pati, amb una posada en escena i un servei a l'alçada del seu gran local.
    Qui guanyarà aquest duel de caràcter, Girona o Figueres? S'imposarà la capital del Gironès o guanyarà la ciutat de l'art surrealista de Dalí?

    En aquest nou capítol el Marc Ribas viatja a Girona i Figueres per trobar el restaurant amb més caràcter. I de caràcter en trobarà... caràcter, personalitat i quatre participants molt carismàtics. Girona s'estrenarà en la competició gastronòmica amb un dels seus establiments més peculiars: el River Café, del Miquel Darnés, un fan absolut de Bruce Springsteen, que ha aixecat un local emblemàtic dedicat al seu ídol. Allà també hi coneixerem el Marc Ramos, un jove cuiner que ha portat la seva personalitat i caràcter als fogons del Si No Fos. Figueres tampoc es queda enrere... Els seus dos representants prometen sorprendre, i molt. La Pietat Valenzuela, del Cap i Pota, ho farà amb la seva cuina casolana, i el Jordi Garcia, d'El Pati, amb una posada en escena i un servei a l'alçada del seu gran local. Qui guanyarà aquest duel de caràcter, Girona o Figueres? S'imposarà la capital del Gironès o guanyarà la ciutat de l'art surrealista de Dalí?

  • Millor restaurant amb segell personal de Tarragona i Reus
    Veure vídeo

    Millor restaurant amb segell personal de Tarragona i Reus

    "Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat...
    El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors.
    Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?

    "Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?

  • Millor restaurant de trinxat de Puigcerdà i Llívia
    Veure vídeo

    Millor restaurant de trinxat de Puigcerdà i Llívia

    Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final.
    A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents.
    Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat.
    Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?

    Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final. A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat. Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?

Anar al contingut