Tardor 2020

A la tardor... torna "Joc de cartes" en la seva quarta temporada!

El concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3 i la productora DLO Magnolia inicia una nova ruta gastronòmica en la seva versió de tardor. Una versió extraordinària per les novetats que proposa, però també per les circumstàncies sanitàries que ens està tocant viure. Una de ben significativa és que el programa ha hagut de prescindir de la seva emblemàtica furgoneta com a espai de trobada. En aquest sentit, "Joc de cartes" és molt curós i segueix escrupolosament les indicacions dels experts sanitaris.

Capitanejat pel xef Marc Ribas, el programa recorrerà la varietat geogràfica i gastronòmica del país i buscarà els millors restaurants per donar a conèixer la diversa i riquíssima cuina que caracteritza el territori català. I per fer-ho encara més apassionant, la versió de tardor de "Joc de cartes" afegeix un nou incentiu: la rivalitat no serà únicament entre restaurants, sinó també entre localitats. Quatre restaurants, dos de cada població, competiran per deixar la seva cuina i la seva localitat en el millor lloc possible.

Es començarà amb una rivalitat històrica, la de les dues capitals del Vallès Occidental: Terrassa i Sabadell. On es poden trobar els restaurants amb les millors tapes? I més rivalitats històriques: Sitges i Vilanova es diputaran el premi al restaurant que ofereixi el millor xató. Dues ciutats amb gran personalitat, Girona i Figueres, lluitaran per guanyar el concurs al millor restaurant amb caràcter.

I el programa seguirà la seva ruta gastronòmica buscant el restaurant amb més segell personal en dues ciutats amb un altre de ben visible, el modernisme de Reus versus el classicisme de l'antiga Roma de Tarragona. I després es visitarà la Cerdanya, on es cuina el famós trinxat: on el fan millor, als restaurants de Llívia o als de Puigcerdà? I es mirarà de trobar la millor cuina tradicional catalana confrontant Igualada i Manresa. El programa també arribarà a Palamós i Sant Feliu de Guíxols per saber quina és la millor cuina d'aquestes dues localitats marineres del Baix Empordà.

I per concloure "Joc de cartes" en la versió de tardor, un programa molt especial en què es posarà en joc el millor arròs de la franja: el millor restaurant d'arròs de la franja és a Catalunya o a Castelló?

"Joc de cartes" va acabar la tercera temporada de l'edició de tardor amb molt bones audiències: una mitjana de 390.000 espectadors i un 19,2% de quota. Programa líder de la seva franja, l'emissió més vista va ser la del 23 d'octubre, en què Marc Ribas buscava el millor restaurant del Pla de l'Estany, amb una quota del 22,5% i 506.000 espectadors. Va ser el quart millor resultat de la història de "Joc de cartes".

En aquesta quarta temporada, Marc Ribas donarà a conèixer els millors restaurants. La rivalitat entre restauradors i localitats està assegurada. Amb "Joc de cartes"... a gaudir de la tardor!

tv3.cat/jocdecartes
facebook.com/JocdecartesTV3
twitter.com/JocdeCartesTV3
instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut