El capítol del Pla de l'Estany obté una audiència de 506.000 espectadors

Rècord de "Joc de cartes": el quart més vist de la història del programa

Marc Ribas havia de trobar el millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany i ho va fer! 506.000 espectadors (22,5% de quota) van voler ser els primers a saber qui era el guanyador d'aquest "Jocs de cartes", el quart més vist de la història del programa i que ens va sorprendre amb un final inesperat.

Aquesta setmana Marc Ribas ha visitat el Pla de l'Estany a la recerca del millor restaurant amb personalitat de la zona, un títol que s'han disputat quatre restauradors:

Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri. En Lluc va explicar que és autodestructiu però calmat, i considera que és més especialista en postres.

Eva Miguel, de la pizzeria Rumbera, a Banyoles. Una dona amb molta personalitat que va començar a vendre pizzes al carrer i ha acabat tenint la seva pròpia pizzeria.

Fàtima Labyedh, del restaurant La Trobada, a Crespià. La Fàtima és del Marroc i ajunta el millor de dos mons a la seva cuina.

I, finalment, van tornar a Banyoles per conèixer David Roca, propietari de Can Pericus. En David diu que fa les millors hamburgueses de tot Banyoles, i potser és veritat: també té una carnisseria.

Tots quatre van demostrar tenir una cosa en comú: restaurants amb personalitat. Però, en canvi, trajectòries, experiències i situacions molt diferents.

I tu, ja saps qui va ser el guanyador d'aquesta nova edició de "Joc de cartes"?

Anar al contingut