"Joc de cartes" és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s'enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

En Marc també és presentador del programa "Cuines" de TV3. Abans d'arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taberna del Ciri, ubicat a Terrassa. Marc Ribas, aprofitant els seus coneixements i l'experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. A més a més, en aquesta temporada es valorarà també el vi, per la qual cosa farem un recorregut pel territori perquè hi hagi més presència enològica.

Aquest concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks", un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Aquesta tardor, el Marc torna a viatjar amb la furgoneta i seran quatre els restaurants que concursaran. El nostre presentador anirà fins a la Garrotxa a la recerca dels millors fogons, també intentarà trobar la millor recepta amb pollastre de pota blava al Baix Llobregat i la millor recepta amb ostres a l'Ampolla, i gaudirà abans de la millor cuina creativa a Girona. Viatjarà fins a l'àrea metropolitana per trobar la millor xef d'allà i es menjarà esmorzars de forquilla al Vallès. Anirà fins a Barcelona per trobar el millor restaurant en un mercat i també la millor gastronomia entre pans, així com el millor restaurant de cuina sostenible. Viatjarà per buscar el millor restaurant amb història al Montserratí i també la millor cuina empordanesa. Gaudirà del riu Gaià mentre busca el millor restaurant entre Castells i buscarà el millor xef jove a Lleida.

Aquesta cinquena temporada, a més, serà una de les més especials, i tindrà una durada més llarga, ja que hem volgut donar suport a la restauració després de les dificultats per les quals han hagut de passar les i els restauradors.

Serà, doncs, una temporada plena d'emocions, on hi haurà riures, plors, tensió, il·lusió, esforç, sacrifici, gastronomia i molt de rock&roll, una temporada de "Joc de cartes" brutal!

"Joc de cartes" és una producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia.

CRÈDITS

DIRECCIÓ
Carla Lladó
Joan Costa

REALITZACIÓ
Joan Costa

PRODUCCIÓ
Núria Casadó

PRODUCCIÓ EXECUTIVA  MAGNOLIA TV
Amparo Castellano
Carles Torras

PRODUCCIÓ EXECUTIVA TV3
Cristian Trepat
Mario Daza

COORDINACIÓ DE CONTINGUTS DE TV3
Irma Pina

DIRECTOR DE PRODUCCIÓ
Roberto Hernández

SUBDIRECCIÓ
Carlos Sanandrés

COORDINACIÓ REDACCIÓ
Miriam Pina

COORDINACIÓ GUIÓ
Víctor Llopart

GUIÓ
David Picó
Ernest Cauhé

REDACCIÓ
Meritxell Martínez
David Vidal
María Ballestero
Àlex Ramis

VEU EN OFF
Anna Borrell

CONTINGUTS DIGITALS
Belén Castellano

CONTINGUTS DIGITALS TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

AJUDANT REALITZACIÓ
Guillem Coma
Rubén Rodríguez

AJUDANTS PRODUCCIÓ
Laura Fernández
Gemma Campderrós
Jose Catalán
Laura Soler
Isis López

AUXILIARS PRODUCCIÓ
Joan González
Víctor Vidal
Ignasi Oromí
Lara Purcalla
Júlia Barquets
Jaume Camps

ADMINISTRACIÓ
Rita Sabaté
Virginia Sevillano

VESTUARI
Maria Tuset

MAQUILLATGE I PERRUQUERIA
Bel Domínguez
Dúnia Ramos

AMBIENTACIÓ
Gemma Moreno

DIRECTOR DE FOTOGRAFIA
Simó Andreu

DISSENY GRÀFIC
Montse Peiró

CÀMERES
Nando Gutiérrez
Germán de Santiago
Jordi López
Sergi Ventalló
Guillermo Cuadrado
Oriol Llopis

AJUDANTS DE CÀMERA
Jordi Parals
Ariadna Casas
Víctor Vidal
Carles Escrig
Oriol Albesa
Gülzil Bekar

SO
La Fábrica de Carbón
Pau Tolosa
David Arroyo
Quique López
Marta Estivill

COORDINACIÓ POSTPRODUCCIÓ VÍDEO
Juanjo Rodríguez

POSTPRODUCCIÓ VÍDEO
César Valdivia
Tomás Suárez (AMMAC)
Arnau Hernández
Damià Dip
Carlos Baró
Oriol Carbonell

AUXILIAR POSTPRODUCCIÓ
Miguel Gálvez
Álex Oller

POSTPRODUCCIÓ COLOR
Esther Tejada

POSTPRODUCCIÓ ÀUDIO
La Fábrica de Carbón
Miguel Ángel Riaza

Anar al contingut