La millor restauradora de terres gironines

Les llàgrimes d'una concursant de "Joc de cartes": "M'has fet recordar la meva àvia"

Literal: un pastís de poma ha fet plorar mig Catalunya. I és que, de manera totalment inesperada, l'emoció de la Renata en tastar un plat que li feia la seva àvia... ens ha tocat la fibra

Un efecte magdalena de Proust de manual: la Renata, romanesa que ha fet de Girona casa seva, es desmunta quan li planten al davant una "placinta cu mere".  

Ha passat a l'últim capítol de "Joc de cartes", en què Marc Ribas buscava la millor restauradora de terres gironines. Mentre dinen al Girum, porten unes postres que la Renata de seguida reconeix: "Això es fa a Romania i segur que la noia que ho ha fet és d'allà".

El Marc ni s'ho pensa i se'n va a la cuina a comprovar-ho. Torna amb la cuinera -efectivament, romanesa- que ha fet el plat. "Ha cuinat molt bé", li diu la Renata". "M'ha fet recordar la meva àvia".

I aquí, aquesta restauradora que és tot control, tot seguretat en si mateixa (i que s'autodefineix com "la reina del xampany"), es desmunta i no pot contenir les llàgrimes.

 

 

La reacció de la Renata va tenir un efecte contagi i va emocionar molts espectadors, que asseguren que mai havien plorat per culpa d'un pastís de poma. Tot i que també hi ha qui assegura que s'emociona quan li porten "un chuletón".

"Joc de cartes" ens té acostumats a moments divertits, també a moments tensos entre els concursants... però que ens hagi fet emocionar d'aquesta manera ha recordat a alguns usuaris d'altres programes, com "El foraster"·

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut