Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Nova temporada plena de novetats

"Joc de cartes" estrena la T6 buscant el millor xef jove del Vallès Occidental

Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no hi entén, d'edats. En aquest capítol, quatre cuiners competeixen per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions trepitgen fort  

S'estrena la sisena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas. El programa arriba amb una imatge del tot renovada i carregada de novetats.

D'una banda, la nova temporada de "Joc de cartes" ha renovat completament la imatge gràfica: logotip, tipografia, icones i color. És el "Joc de cartes" de sempre, però amb una imatge nova i adaptada al 2022.   

Una altra de les novetats d'aquesta temporada és el "Plat estrella" que Marc Ribas triarà en cada programa. De tots els plats que es tastin en cada capítol, en Marc escollirà el seu preferit, aquell plat que cuidi més l'equilibri entre tots els ingredients, que identifiqui el territori i que es pugui replicar més fàcilment. El restaurant que l'hagi elaborat s'endurà 0,5 punts més a la nota final. Aquest guardó pot alterar encara més la classificació final i, per què no, convertir en guanyador el restaurant que l'hagi cuinat.    

Aquesta sisena edició tindrà tretze capítols i un programa resum, en què es visitaran 52 restaurants. Per primer cop a la història de "Joc de cartes" es traspassaran fronteres i es viatjarà fins a Madrid per buscar una tradició tan catalana com la de menjar calçots. Calçots i peus de porc, arrossos, mandonguilles amb sípia, pop, entrecots i fins a 624 plats diferents que passaran per les mans de Marc Ribas.  

"Joc de cartes" és tot un referent en audiències. La cinquena temporada va tenir una mitjana de 343.000 espectadors, un 17,6% de quota i una audiència acumulada de 2.040.000 espectadors. I pel que fa a les audiències digitals, des de l'estrena, s'han fet 7,5 milions de reproduccions del programa. L'última temporada ha estat la millor de totes, amb una audiència setmanal de 42.500 usuaris únics i 1,4 milions de reproduccions. A les xarxes socials el programa té 32.500 seguidors a Instagram, 15.700 a Facebook i 13.800 a Twitter.   

 

Primer capítol: "El millor xef jove del Vallès Occidental" 


Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no hi entén, d'edats. En aquest capítol, quatre cuiners competiran per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions trepitgen fort.  

Començaran la ruta al restaurant Can Mauri de Polinyà, un restaurant familiar on Àlex Ruano s'esforça per fer-se un lloc i posar-hi el seu segell. Qui també agafa amb convicció les regnes de la cuina on treballa és Víctor Pajares, el cuiner al capdavant d'El Cargol Daurat, a Terrassa. Seguiran a la cocapital de la comarca per visitar el restaurant Kisamba, un japonès que fusiona la cuina hawaiana i brasilera sota el comandament de Cristina Veloso, una xef de 22 anys que des de ben petita somiava ser cuinera. I acabaran la ruta a Palau-solità i Plegamans per conèixer la proposta de Sergi Cobadela, un cuiner sense formació, però molta convicció i ambició, que dona la cara pel Can Sidro.  

 

 

Quin d'ells ens sorprendrà més amb el seu talent prematur? Qui serà mereixedor de rebre el "Plat estrella" que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats? 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut