Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
QUATRE RESTAURANTS ES DISPUTEN EL PREMI

La millor recepta de pollastre pota blava a "Joc de cartes"

Tres restaurants del Prat i un del Cervelló esmolen els ganivets per fer la millor recepta de pollastre pota blava

Marc Ribas visita la comarca del Baix Llobregat a la recerca de la millor recepta amb pollastre pota blava.

Tres restaurants del Prat i un de Cervelló competeixen per veure qui cuina millor aquesta raça autòctona de pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida. El pollastre pota blava és un dels productes estrella de la zona, una au que s'alimenta amb pinso natural, per la qual cosa té molt poc greix i una gran musculatura.

La primera visita és a la Masia Sánchez-Casal, on veiem què ens ofereix en Sergi Bonillo, director de serveis d'un restaurant ubicat dins d'un club esportiu

 

La següent parada la fem a la Masia Can Guitart Vell, a Cervelló, un restaurant amb més de 70 anys d'història i codirigit des de fa gairebé 2 anys pel Daniel Pairada i el seu soci.

El tercer àpat, de tornada al Prat, és al Cèntric Gastrobar, regentat per la Susana Aragón –o, com se la coneix a la zona, la Xef Pota Blava.

I acabem al Cafè de l'Artesà, el restaurant del teatre centenari del mateix nom, que ara porta el Lluís Aguado, un enamorat d'aquest pollastre i la seva història.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut