En el cinquè capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, Marc Ribas ha buscat la millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués. El primer restaurant que ha posat a prova el gust de mar de la seva cuina és el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert. A Roses trobem el primer restaurant de la nit, @falconera_roses. Fan una cuina mediterrània, amb producte de mercat i de km 0. Què creieu que ens oferiran? #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/MoLOZXUZq2 Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 26, 2021 A Cadaqués, ben a la vora del mar, hi ha el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. Ens dirigim ara fins a Cadaqués, fins al Xiringuito de la Sal. Un xiringuito, cafè, bar, restaurant que també ofereix cuina mediterrània amb peix ben fresc. 🐠🐟 El que és segur és que tenen unes vistes privilegiades 🏖️ #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/X9hkieXopy Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 26, 2021 Els últims concursants que coneix són l'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència, amb més de sis dècades d'història. L'últim restaurant que hi participa és Casa Anita. Un restaurant acollidor on la taula es comparteix i que està orgullós del seu peix a la planxa. Deu estar tan bo com diuen? 🐡 #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/CuiY1r2N6h Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 26, 2021 Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana són testimonis d'aquest duel culinari.