Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Quatre restaurants es disputen el premi

"Joc de cartes" fa parada a l'Empordà

La gamba de Palamós, l'arròs de Pals, la ceba de Figueres... Els ingredients de qualitat els tenim. Ara trobarem també la millor cuina empordanesa

"Joc de cartes" continua el seu recorregut per Catalunya. En aquest capítol, la furgoneta del programa fa parada a l'Empordà, on les arrels de la seva cuina encara tenen molt a dir en la restauració que s'hi ofereix actualment.

La primera visita ens porta fins a Maçanet de Cabrenys, on Rosanna Masip transmet tot el seu tarannà amb el restaurant El Fau.

Continuem la nostra ruta gastronòmica per Maçanet de Cabrenys visitant l'Hotel-Restaurant Els Caçadors, de la mà de Santi Valls, un cuiner que ha voltat pels fogons de mig món.

La següent parada ens porta a la capital del Baix Empordà. A la Bisbal anem a dinar a l'Escalipatxo, on Sergi Casellas, el seu propietari, hi deixarà la pell.

L'últim d'ensenyar les seves cartes serà el restaurant Mas Molí de Peralada, on el seu propietari, Marc Joli, demostra que ni a ell ni a la seva cuina els falta caràcter. 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut