Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tornem als restaurants

L'essència marinera de la Barceloneta al plat: el retorn de "Joc de cartes estiu"

Ha arrencat la ruta gastronòmica amb Marc Ribas. Primera parada: la Barceloneta. Quin és el millor restaurant mariner de la zona? Comença el joc!

"Joc de cartes estiu" comença la seva ruta gastronòmica pel país amb la versió d'estiu, i amb Marc Ribas deixant de banda la tradicional furgoneta del programa per agafar una moto i viatjar arreu de Catalunya.

El millor restaurant mariner de la Barceloneta

El primer capítol porta els espectadors fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner.

La primera parada la fan al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on el Marc coneixerà la Rosa Mari i el seu fill Jordi.

En segon lloc, visita el restaurant La Peninsular, on les amfitriones són dues germanes bessones, la Marta i la Natàlia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri.

El tecer restaurant que concursa és Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri, que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi.

Quina de les tres parelles aconsegueix desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant s'endú el premi de 3.000 euros i aconsegueix pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut