De nou, líder de la franja amb 401.000 espectadors (20,2% de quota)

"Joc de cartes": els ganivets volen al Baix Llobregat

El programa s'endinsa al Baix Llobregat, una comarca que es caracteritza per la seva producció agrícola. I tot per trobar la millor cuina amb productes de la zona.

La furgoneta de "Joc de cartes" arriba al Baix Llobregat a ritme de "La La Land": "Vine al Baix, però vine-hi caminant perquè en tren també pillaràs. No et quedis aturat i fuig de la ciutat, coneix els horts del Prat. Vine al Baix Llobregat!"

Amb Marc Ribas hem visitat 4 restaurants dirigits per restauradors i restauradores que serveixen fruites, hortalisses i verdures fresques directes del camp al plat!

El primer restaurador que hem conegut és David Cartoixà, que ens ha mostrat la tradició de l'Ermita de Brugués. Es defineix com una bomba de rellotgeria educada...

 

Mireia Pla ens ha conquerit amb les vistes d'El Calamar & Lobster. La restauradora està convençuda que el seu restaurant és un model a seguir. Tant, que pensa que li copien plats.

Pedro Moya té només 23 anys i ja és xef i propietari del seu restaurant, el CheChe. El jove ha demostrat que l'edat no està renyida amb la professionalitat que posa en el seu local.

 

I finalment, hem viatjat amb Anna Romogosa a l'Espai Terres Llunyanes, un restaurant que combina gastronomia i viatges. Aquesta restauradora tant pot oferir menjar com organitzar-te un viatge a l'altra punta del món.

 

Els quatre restauradors hauran de demostrar si els seus establiments fan la millor cuina amb producte de la zona. Amb compte, perquè en aquesta edició del "Joc de cartes" els ganivets volen.

Anar al contingut