L'espai més vist de la nit de dimecres, amb 460.000 espectadors

Posem el cava en fred: "Joc de cartes" ha arribat a l'Alt Penedès

Marc Ribas ha visitat l'Alt Penedès, la comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Posem el cava en fred, a "Joc de cartes" només un dels restaurants pot celebrar la victòria
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

"Joc de cartes" ha viatjat aquesta setmana fins a l'Alt Penedès, la comarca d'on és originària la vinya a Catalunya, per trobar el millor restaurant a la terra del vi i del cava.

El cuiner Marc Ribas ha obert el recorregut a Sant Martí Sarroca, a casa d'Andrés Torres, propietari del Casanova, un local que abans era una granja d'animals i que ha transformat en un espai gastronòmic. Diu Torres que la seva prioritat és que els clients del seu establiment sentin que s'atura el temps i puguin gaudir amb calma de propostes diferents a les que trobarien en altres llocs.

 

 

 

El següent concursant que hem conegut és el sommelier Ivan Batlle, que té l'emblemàtic Casa Joan de Vilafranca, un espai amb més de cent anys d'història. El seu fons d'olla són les receptes catalanes de tradició.

 

 

També de tradició centenària, tenim les caves Canals & Munné, a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Canals ofereix degustar la cuina típica catalana i, al mateix temps, visitar les antigues caves. Amb l'Òscar i el seu equip el maridatge està assegurat.

 

 

I sense sortir de la capital del cava, Marc Ribas s'ha citat amb Oriol Martínez, que ens contagia la seva energia a Cal Ticus. L'Oriol, juntament amb el seu germà, han impulsat un restaurant que ofereix gran cuina en petit format.

 

 

Tenim el cava en fred, però abans de destapar l'ampolla cal confrontar opinions i veure les votacions....

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS