Avui, a les 22.35, a TV3

"Joc de cartes" busca el millor restaurant de cuina àrab a Barcelona

Amb Marc Ribas farem un viatge sense sortir de la ciutat comtal, on coneixerem el Summak, el Karakala, l'Admir i el Zinbar.
Marc Ribas en un terrat amb ballarines de dansa del ventre

Marc Ribas en un terrat amb ballarines de dansa del ventre

"Joc de cartes" recorrerà els carrers de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina àrab a la ciutat comtal. Amb Marc Ribas coneixerem l'Òscar Díez, cap de sala del Summak, un restaurant libanès inspirat en els sabors de l'Orient Mitjà. També descobrirem la cuina fenícia de la mà de l'Imad El Haddad, propietari del Karakala, qui ens presentarà plats tradicionals de la cultura libanesa. La tercera parada la farem al restaurant Admir, amb el seu cuiner Haissam Darwiche, qui ens proposarà conèixer la tradició culinària del Líban. I per últim, serà l'Ouafaa Bachlouch qui ens transportarà fins al Marroc amb el seu elegant restaurant Zinbar.

 

I després, a les 23.55, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina internacional de Barcelona

Amb Marc Ribas, faran un viatge gastronòmic a l'Índia més contemporània, a través del restaurant Tandoor, d'Ivan Surinder, i trepitjaran les càlides terres veneçolanes amb el Caña de Azúcar, d'Adnaloy Osío. També pararan a la "trattoria" italiana Piazze d'Italia, de Nicola Marino, i acabaran el viatge amb una visita a Tailàndia, de la mà de Clara Roca, del Thai Barcelona.