"Joc de cartes" torna a ser líder de la seva franja

Tensió entre les cuines de les Terres de l'Ebre

Marc Ribas busca el millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'Ebre. 425.000 espectadors van seguir en directe per televisió la batalla a les cuines entre el Mas de Subirats, La Beerreria, el Bistrot i La Presa.

La furgoneta de "Joc de cartes" s'ha endinsat a les Terres de l'Ebre. Concretament, entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, els ha obert les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Marc Ribas ha visitat  quatre restaurants a peu de carretera.

Sandra Heredia ens va obrir la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova. El punt fort del restaurant són les mans del seu marit, Ladislay Puljizevig, cap de cuina.


Jacob Papasseit ens va acollir a La Beerreria, a Móra d'Ebre. Pel restaurador, el més important a la feina és tenir bon rotllo amb tothom.

 

Vam visitar Gandesa. Allà ens esperava Diana Valimanya, propietària del Bistrot. La restauradora creu que ja és hora de reivindicar la Terra Alta.


I finalment, vam viatjar fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández, restaurador i policia municipal.

Els quatre restauradors van defensar amb passió els seus plats, en una edició amb tensió, amb "proves del cotó", rituals, personalitat en els detalls i molt bon rotllo en la feina feta en família. El joc està servit.

Anar al contingut