"Joc de cartes" s'ha desplaçat fins a la Catalunya central per trobar el millor restaurant en una fonda del Berguedà i de seguida vam veure que els peus de porc eren un dels ingredients estrella de bona part dels menús. Per què deu ser? Hi ha una fórmula millor que les altres per cuinar les extremitats d'aquest omnívor?   Marc Ribas va arrencar la seva travessia berguedana a Cal Batista, un establiment capitanejat per Dani Pardo, emprenedor que va canviar els plats de discjòquei pels plats de menjar. Després, el programa es va desplaçar fins a l'Hostal Pedraforca, on Clàudia Matamala ha ensenyat a tothom que per funcionar bé cal ser a tot arreu. A continuació, els concursants van visitar l'Hotel Jou, gestionat per Jairo Acebillo, un restaurador que assegura que jugant al Risk no té rival. I, finalment, Josep Orriols va mostrar que la tradició és un valor afegit en qualsevol negoci a l'Hostal Les Fonts. Però per darrere dels concursants, els peus de porc van esdevenir recurrents personatges secundaris del programa. Els quatre restaurants ofereixen alguna recepta original amb aquest producte, un dels preferits de @mrcuines. A Cal Batista van tastar una torrada hamburguesa peus de porc, a l'Hostal Pedraforca van degustar un carpaccio de peus de porc, a l'Hostal les Fonts cuinen peus de porc farcits i, finalment, a l'Hotel Jou opten per un plat cuinat d'orella. Tots quatre restaurants de fonda del Berguedà ja tenen fitxa oberta a la Guia de restaurants de "Joc de cartes": l'Hostal Les Fonts de Castellar de n'Hug, l'Hostal Pedraforca de Saldes, Cal Batista de Bagà i l'Hotel Jou de Fígols. I, per cert, si t'agraden tant els peus de porc com al Marc Ribas i no tens un dia lliure per anar fins al Berguedà, sempre et pots posar un davantal i provar de preparar a casa alguna de les receptes que el xef ha fet al "Cuines". Peus de porc amb bolets Peus de porc amb xirivia Peus de porc amb nap negre Peus de porc amb festucs