Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Quatre restaurants competeixen pel premi

Els millors fogons de la Garrotxa, a "Joc de cartes"

Marc Ribas i la resta de restauradors fan un mos a La Carpa, a les Planes d'Hostoles. Després s'entaulen a Can Llonga als Hostalets d'en Bas, i a Les Pedretes d'Olot. L'últim xup-xup el fan a Besalú, a Can Quimet

En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas es trasllada fins a terres gironines per buscar els millors fogons de la Garrotxa.

El primer restaurador a obrir foc culinari és el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga, als Hostalets d'en Bas.

El següent restaurant a encendre'ls és La Carpa a les Planes d'Hostoles, on coneixem la més novella de les restauradores del capítol, la Nina Portillo, i la cuina casolana de la seva "mama".

A Olot hi trobem el restaurant familiar del Marc Demonjó,  Les Pedretes.

El darrer amfitrió a posar a prova el seu xup-xup és l'empresari Josep Güell, del restaurant Can Cintet a Besalú.

A banda de les categories habituals del programa, els restauradors d'enguany també han de valorar i puntuar la nova categoria que s'incorpora al joc en aquesta edició, la categoria del vi. Tots els vins que se serveixen en aquesta temporada són catalans i amb denominació d'origen.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut