Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La millor cuina a peu de platja

El millor xiringuito del Maresme, a "Joc de cartes estiu"

Les platges del Maresme estan plenes de xiringuitos. Marc Ribas s'hi trasllada per desmentir que les guinguetes són només un lloc de pas

Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que tenen molt a dir a nivell gastronòmic: són els xiringuitos. Aquesta setmana Marc Ribas n'ha visitat tres i ha demostrat que no només són un lloc de passada. 

Ha començat la ruta a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo.

 

Després, ens hem quedat a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, el Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano.

Salva Hidalgo i Victor Serrano, propietari i xef del Triaré beach bar
Salva Hidalgo i Victor Serrano, propietari i xef del Triaré Beach Bar

 

L'última parada ha estat a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant

 

Quin restaurador demostrarà que té un xiringuito que ompliria d'orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 € de premi? Ho descobrirem a "Joc de cartes estiu"!

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut