Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que tenen molt a dir a nivell gastronòmic: són els xiringuitos. Aquesta setmana Marc Ribas n'ha visitat tres i ha demostrat que no només són un lloc de passada.  Ha començat la ruta a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. L'Anchor Point sorprèn amb els plats. És possible oferir racions grans i bona qualitat? #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/dlqWXyjjLg Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 17, 2022   Després, ens hem quedat a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, el Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano. Salva Hidalgo i Victor Serrano, propietari i xef del Triaré Beach Bar   L'última parada ha estat a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant Es rebaixarà la tensió del Déjà Vu amb els segons plats? #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/VMIgrTm50T Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 17, 2022   Quin restaurador demostrarà que té un xiringuito que ompliria d'orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 de premi? Ho descobrirem a "Joc de cartes estiu"!   📈 #AudiènciesTV3 | El #JocCartesEstiuTV3 que cerca "El millor xiringuito del Maresme" aconsegueix una quota del 27,5% 📍 Les dues emissions de @JocdeCartesTV3 lideren la seva franja.https://t.co/M9txgAa5Lq pic.twitter.com/n9stnU0ORd TV3.cat (@tv3cat) August 18, 2022