Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Joc de cartes" i els nous talents

Joves però preparats: el millor xef de menys de 35 anys de Lleida

L'edat no sempre és un plus per acreditar que un cuiner és un gran xef. Assaborim la gastronomia de Lleida, tant de cuiners autodidactes com dels que fugen de les normes i dels plats convencionals

Marc Ribas ha tornat a la capital del Segrià i, aquesta vegada, ho ha fet per demostrar que el talent no sempre es cuina a foc lent. A l'últim capítol, quatre caps de cuina de menys de 35 anys han competit per convertir-se en el millor xef jove de Lleida i, durant el procés, han deixat ben clar que l'edat no és un requisit per fer bona gastronomia. Però clar, potser el Marc ha anat un pèl lluny, buscant un cuiner directament en cotxet de bebé...

 

Comencem parlant d'amor: el que sent el xef Héctor Rodríguez pels productes de l'últim restaurant, el Carballeira, una herència familiar en què la qualitat del peix i el marisc els va fer mereixedors d'una estrella Michelin.

El Gerard Esteve no ha seguit una trajectòria convencional: es va traslladar des de Gavà fins a Lleida només per posar-hi tot el seu amor a les tapes del Cantamanyanes, on el programa fa la segona parada.

 

També hi hem conegut el restaurant del Ramon Tudela, el xef que està al capdavant del BOnum No Rules i que, com bé indica el nom del seu local, no és gaire fanàtic de les normes ni dels plats convencionals.

 

Un programa per descobrir el millor xef jove de Lleida on no hi han faltat ni l'steak tartar ni els peus de porc, per a satisfacció del nostre Marc Ribas...

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut