Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Cuina de km 0 al penedès

El millor restaurant en una cava a "Joc de cartes"

En una ampolla de cava hi ha temps, respecte, amor, dedicació i vi, i, a fora, vinyes, cellers i territori. I si aquest territori és el Penedès, vol dir que som al país de l'enoturisme. I com que la gastronomia del Penedès és molt variada, estem a punt per descobrir el millor restaurant en una cava d'aquest territori

Aquesta setmana, a "Joc de cartes", Marc Ribas se'n va al Penedès per trobar el millor restaurant en una cava. Quatre restauradors que treballen envoltats de vinyes i botes de vi competeixen per defensar la seva proposta gastronòmica.

La primera parada la fem a Les Vinyes de Lilith, un restaurant amb la personalitat de la seva propietària, Marta Vallès, que volia un restaurant "gluten free" a la comarca.

Marta Vallès, creadora d'un espai gastronòmic sense gluten
Marta Vallès, creadora d'un espai gastronòmic sense gluten

Seguim la ruta fins a l'Artcava, on Èric Enguita ha portat la filosofia de l'"street food" a un entorn de vinyes.

Eric Enguita, CEO de La Manela olorant un bon vi blanc
Eric Enguita, CEO de La Manela ensumant un bon vi blanc

El tercer àpat és a Can Marlès, des d'on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics posant en valor la cuina del territori i el producte km 0.

Sergi de Meià, cuiner de Can Marlès
Sergi de Meià, cuiner de Can Marlès

I acabem a la Barbequiú per descobrir l'aposta per la barbacoa que ha fet Toni de la Rosa, la 23a generació d'un celler històric.

Toni de la Rosa, director del Barbequiú
Toni de la Rosa, director del Barbequiú

Qui convencerà més amb la seva proposta enoturística? Qui s'emportarà els 5.000 euros com a millor restaurant en una cava al Penedès?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut