El millor restaurant en una cava a "Joc de cartes"
En una ampolla de cava hi ha temps, respecte, amor, dedicació i vi, i, a fora, vinyes, cellers i territori. I si aquest territori és el Penedès, vol dir que som al país de l'enoturisme. I com que la gastronomia del Penedès és molt variada, estem a punt per descobrir el millor restaurant en una cava d'aquest territori
Aquesta setmana, a "Joc de cartes", Marc Ribas se'n va al Penedès per trobar el millor restaurant en una cava. Quatre restauradors que treballen envoltats de vinyes i botes de vi competeixen per defensar la seva proposta gastronòmica.
La primera parada la fem a Les Vinyes de Lilith, un restaurant amb la personalitat de la seva propietària, Marta Vallès, que volia un restaurant "gluten free" a la comarca.

Seguim la ruta fins a l'Artcava, on Èric Enguita ha portat la filosofia de l'"street food" a un entorn de vinyes.

El tercer àpat és a Can Marlès, des d'on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics posant en valor la cuina del territori i el producte km 0.

I acabem a la Barbequiú per descobrir l'aposta per la barbacoa que ha fet Toni de la Rosa, la 23a generació d'un celler històric.

Qui convencerà més amb la seva proposta enoturística? Qui s'emportarà els 5.000 euros com a millor restaurant en una cava al Penedès?