El més vist de la seva franja, amb 292.000 espectadors i un 15,8% de quota

Nissagues cambrilenques de restauradors esmolen els ganivets a "Joc de cartes estiu"

El món de la gastronomia és ple de nissagues de cuiners i cuineres. Marc Ribas s'ha desplaçat fins a Cambrils, al Baix Camp, per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població costanera

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Una de les poblacions amb més tradició gastronòmica de la Costa Daurada, Cambrils, atresora restaurants que han passat de generació en generació vivint l'evolució d'un poble de pescadors al voltant de la plaça del Pòsit a una destinació turística plena d'atraccions a la comarca del Baix Camp.

 

En aquesta edició, a Cambrils, els restaurants que participen al "Joc de cartes estiu" són el Denver, amb vistes a la platja, el Botella, amb la porta oberta al passeig de les Palmeres, i Casa Macarrilla, un clàssic renovat de la població.

La primera visita de la nit ha estat al Denver, el restaurant que el Llorenç Blasco va fundar fa 37 anys. Amb ell, hi treballa el seu fill Arnau. S'han posicionat fort des del primer moment, amb la seva cuina, molt àmplia i ben organitzada.

La situació privilegiada i les raccions generoses del Botella, fundat l'any 78 i a càrrec de la Maria Rovira i la seva filla Judith Alonso, també han soprès els seus competidors.

 

 

Ni la decoració ni la cuina de Casa Macarrilla, fundat el 1966 per la Montserrat Rom i el seu marit i on ara ella dona pas al Xavi Martí, el seu net, han fet el pes als concursants. El Xavi creu que les crítiques són pura estratègia dels propietaris del Denver, un dels establiments amb més opcions de la nit.

 

 

 

Arriba l'hora de les votacions. Quin serà el millor restaurant familiar de Cambrils?

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut