Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
EQUILIBRI QUALITAT I PREU

El millor restaurant de menú a Badalona a "Joc de cartes"   

A Badalona s'hi pot menjar molt bé a la carta, també en restaurants de luxe, tenen molt bona cuina exòtica, però no és això el que volem. Volem un clàssic difícil de trobar: l'equilibri perfecte entre qualitat i preu. "Joc de cartes" busca el millor restaurant de menú a Badalona.

Marc Ribas va a Badalona, però no hi va a demanar cap carta: vol trobar el millor restaurant de menú de la ciutat. I com ja és tradició d'aquesta temporada, també escull, d'entre els quatre àpats, el plat que més li hagi agradat, el Plat Estrella.

La ruta del "Joc de cartes" arrenca a La Badalonesa, on els espera en José Manuel Moreno amb ganes de sorprendre amb els arrossos del seu menú migdia.

El propietari de La badalonesa, en Jose Manuel
El propietari de La Badalonesa, en José Manuel

Seguim amb La Leonetta, el restaurant de la Rocío Buzón i la seva mare, que busquen oferir menjar casolà a bon preu.

La Rocio i la seva mare del restaurant La Leonetta
La Rocio i la seva mare del restaurant La Leonetta

El tercer àpat és a l'Iberic Fusion, un local a tocar de platja i on el Marc Domènech treballa per servir una cuina mediterrània i de fusió.

Marc, preparant un plat a la cuina de L'iberic Fusion
Marc, preparant un plat a la cuina de L'Iberic Fusion

Acabem la ruta badalonina a Ca la Berta. Allà ens hi espera la Montse Tomás, una cuinera autodidacta que fa cinc anys va decidir cuinar per a la gent de la ciutat els plats que preparava per als de casa.

La Montse Tomàs, copropietària i cuinera de Ca la Berta
La Montse Tomàs, copropietària i cuinera de Ca la Berta

Qui aconseguirà quadrar millor el difícil equilibri qualitat-preu? I qui rebrà el xec de 5.000 € com a millor restaurant de menú a Badalona?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut