
"Joc de cartes" busca el millor restaurant de cuina tradicional entre Manresa i Igualada
El duel territorial de la setmana porta Marc Ribas a visitar quatre restaurants especialitzats en cuina catalana tradicional a les capitals del Bages i l'Anoia
- TEMA:
- Gastronomia
El primer establiment on fer parada és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el propietari, el Rafa Carmona, mostra les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També es degusten els plats d'un altre restaurant manresà, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat a l'antic ateneu de la ciutat. Un espai gastronòmic tan espectacular com la seva cap de cuina,la Xaro López.
A Igualada, coneixem l'Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposa sorprendre els contrincants amb els plats de cuina del xup-xup cent per cent.
- ARXIVAT A:
- Gastronomia