Receptari de de soca-rel

"Joc de cartes" busca el millor restaurant de cuina tradicional entre Manresa i Igualada

El duel territorial de la setmana porta Marc Ribas a visitar quatre restaurants especialitzats en cuina catalana tradicional a les capitals del Bages i l'Anoia

La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà en dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel entre veïns en què participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar.

El primer establiment on fer parada és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el propietari, el Rafa Carmona, mostra les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També es degusten els plats d'un altre restaurant manresà, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat a l'antic ateneu de la ciutat. Un espai gastronòmic tan espectacular com la seva cap de cuina, la Xaro López.

A Igualada, coneixem l'Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposa sorprendre els contrincants amb els plats de cuina del xup-xup cent per cent.

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut