Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Quatre restaurants es disputen el premi

El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona, a "Joc de cartes"

Aquest any, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible i, a "Joc de Cartes", ho volem celebrar com millor sabem. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat

Podem sostenir el món o no fer-ho. Menjar producte de proximitat o no fer-ho. Però si en tenim l'oportunitat, perquè no gaudir del que tenim a prop. Aprofitant que Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible, "Joc de Cartes" ha sortit a buscar restaurants que respecten els criteris de sostenibilitat.

Podem sostenir el món... o llençar-lo
Podem sostenir el món... o llençar-lo

La primera restauradora que coneixem és la sommelier Anna Pla. És, al costat de la seva parella, la responsable del Contracorrent Bar, al Fort Pienc. Un petit local on ella i en Nico posen sobre la taula els productes del seu hort urbà. 

A l'Eixample hi ha La Forquilla. Allà, el Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, així i tot, treu temps per fer-ho de manera sostenible.

Tot seguit, anirem fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable.

Tornem a l'Eixample per conèixer l'últim participant: La Barra del Gourmet. Allà el xef Marc Grañó beu de les cuines basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut